eveet bu konuyu tekrar gündeme taşıyalım bakalım
Yönetim destek ?
eveet bu konuyu tekrar gündeme taşıyalım bakalım
Yönetim destek ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
gelmeyi çok isterim ama boyum 1.50 aranızda ezilirimtabi bi de izin alırsam
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
burdaki arkdaslarla maca gittik cokta guzel oldu hali macida cok guzel olur ben varim
abi lütfen düzgün bir tarihte olsun yahu gerçi geçen sefer ekstrem bir durum olmasaydı ordaydım ama yapalım![]()
ben zaten erene gelirim dedim hele ayın 23 veya 24 ünde olursa kesin oradayım![]()
ii basket oynarım ama kötü futbol oynarım
ya beyler iyi oynamak kötü oyanamk falan değil durum.maksat birarada olmak...tosunum boyun ne önemi var alla alla ya...
muhtemelen seçilecek olan sahanın yeri benim evime en kısa 1 saatlik mesafede olcak ama ben yine varım arkadaşlar...katılım çok olsun da güzel olsun olay ya...
aaa yücel geliyorsa ben gelmem soyunma odasına bişey falan yapar bizlere belli olmaz ona![]()
serhat gelme olum sen maça...valla gelme...madem sapık diyon göstercem sana sapıklığı=)=) seni direğe bağlıycam =)
erencim iyiki sen varsın hee yoksa bunlar beni gay da yapar sübyancı da...
yok onlar daha önce görmedi ondan![]()
neyse beyler gırgırı bırakalım bi tarih ayarlıyalım bence bu ayın 24ü gayet iyi![]()
24'ü olmaz
23'ü iyi
23 cumartesi galiba çalışan falan vardır belki ondan şeyettim benim için farketmez![]()
23-24-22...uygun bence bu tarihler...cuma daha uygun sanki ama bana hepsi uyar.24 olursa çoğu kişi gelemez bence...
22 si olmaz abi ben stajdayım![]()
yönetim uyuma USER'a sahip çık
valla arkadaşlar aranızda tanışmak istediğim çok kişi var eğlence maksatlı güzel bir organizasyon yapalım 23 aralık cumartesi öğle saatlerinde güzel bir maç yapalım derim ben![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Aramızda herkes iyi futbol oynuyamıyor olabilir. Bu durumda gelmeleri de mantıklı olmaz. Halı saha maçı yerine bir yerlere gidilse daha iyi olmaz mı?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tarık doğru söylüyor, başka bir organizasyon yapalım dedik kimseden ses çıkmadı, sonuçta Eren'in dediği gibi futbol sitesiyiz, o zaman halı saha maçı düzenleyelim.. Ayrıca gerçeği söyliyeyim, ben futbol oynamayı bilmiyorum ama önemli olan eğlenmek, kaynaşmak
Öncelikle, Cuma saat 4'den sonra, Cumartesi ve Pazar tüm saatler uygundur, ayrıca 1 Ocak'dan 10 Ocağa kadar tatil olduğu için her saat olabilir..
Başka bir organizasyon düşünüyorsanız ilk önce o da olabilir. Ne bilim değişik yerlere gideriz, bişiler yaparız yani![]()
abi ramazanda iftar yemeği dendi,ben bile katılırım dedim ama kimseden ses çıkmadı.halısaha fikri güzel bence.bilmek önemli değil beyler önemli olan tanışmak kaynaşmak...mesela maç 4te olur,isteyenler daha erken buluşabilir yani...
ama daha farklı bi organizasyon düşünülüyorsa ben olağanüstü bi durum olmadığı sürece varım
çoşkuncum bundan senelerce önce 3-4 ayda bi giderdim bursaya amcam ordaydı ama artık onlar da istanbulda=)
tabii ki çekeceğiz birsürü resim...halısaha değil de başka birşey olursa eğer bol bol resim çekeriz.maçtan sonra resim çekme isteği kalmıyo insanın içinde çünkü=)
bence sömestir mantıklı olur.Ozaman yaparsak inş sabahçı olurum![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...659#post419659
bu başlık altından devam..