Benim nickimim anlami cok derin Marianna Cukurundan cikardim anlamini.
Adim Emrah. Kodadim EG. Sondaki 44 ise Malatya`nin plaka kodu. Yeterince seffaf bir nick degil mi?![]()
yavuz selim ismim 58 sivas
mondinin hayranıyım. kimileri inanmıyacak ama bu adamı 98 dünya kupasında bekcham dan yediği golden sonra idolüm demiştim, çünkü o hafta bende öyle bir gol yemiştimhep onun gibi bir kaleci olmayı istedim ama olmadı. 27 de antep işte baklava
![]()
nickim anlamı legolas yüzüklerin efendisi filmindeki okçunun adı 76 ise ığdır
Nickimin anlamı:Güney İspanya'da üretilen 17 dereceye varan bir şarap.
Aslında sherry dir adı beni ilk kaydoloduğumda bir y fazla koydum oyle kaldı![]()
benimkide semsi adımın ingilizce karakterle yazılmış hali asıl adım şemsi dir
1991 de doğum günün anlamayan varsa özelden mesaj atsın tekrar anlatayım![]()
![]()
![]()
So what?
Saike
ismim aziz. saclaarım kıvırcık oldugu içinde okulda kızlar bana zuzu lakabını takmışlardı. aziz ile zuzu yu yanyana yazınca iyi bir sey oluyo son harfleri de aynı olunca azizuzu yapayım dedim.. tamamen duygusal![]()
sekocan== arkadaşlarım bana sekocan dediği için sizlerlerde öyle yakından olmasada forum sayesinde arkdaşız ya ondan sekocan
adım Ahmet
Ahmeds i amcamın oğLu iLe knightonLine a isim arıyoduk bunu buLduk. ve çok sevdim !![]()
futbolcu...
esmer oldugum için
Gerrard hayranı oldugum için 500 mesajı geciyim StevenGerrard koyacam ama gecemiom![]()
aciklanmasi güc ya da imkansiz görünen seyleri anlatmak icin kullanilan kelime, adini animsayamadigimiz seyler icin de kullanilir, cok yönlü ve islevli bir kelimedir, zamazingo olarak da kullanilmisligi vardir
Buraya yazarsam siteden atılırım
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bursa:bursalı olduğum için MC: adım mertcan adımın baş harfleri
y_ yakup
layta soyadım olan altayın karıştırılmış hali
aslında ikinci adım var yakup altay=pakuy layta
cengizvarts anlatılmaz yaşanır deeeeermişim
cengiz adım var soyadım ts de trabzonspor bu kadar basit.
ne bu yaw 500 mesaj olayı?Doğru mu?
ingilterede yasiyom, arkadaslar ibrahim'i IBI ye kisaltilar , soy ismim de G ile basliyo, memlekete Trabzon
uA = ultrAslan , BirdHunter12 ' de 12. Ayın 12 ' si saat 12 ' yi 12 geçe doğduğum için ve 12 ' yi sevdiğim için var, BirdHunter'ın hikayesi de , eski ultrAslan grubu olan BirdHunter ' la alakalı (şimdiki Boy ' s of Hell) . Türkçe ' de '' Kuş avcısı '' demek , bide 3 sene önce fb deplasmanına giderken vapurdan birayı fırlattığımda martı ' yı vurduğum için '' BirdHunter '' dediler . Sakın yanlış anlamayın bunu kasıtlı yapmamıştım ama denize bira şişesi atarken olduğu doğru
![]()
![]()
Matrix te var ya bi Morpheus Baba işte ordan gelme bu nick ama 500 mesajı geçince ben de değiştirebilirim sanki.![]()
adım sarper
vandersar=kaleci
karışım=vandersarper
ooo ye![]()