cuma imkansız
cuma imkansız
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
tamam ya yüklenmeyin adama. ben yüklendimmi? 92 kiloluk biriyim. vay o zaman aydının haline![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
pazar yapın gelmeyeyim
pazar yapabiliyoruz yani gelmen imkansız..![]()
beşiktaş bağcılardan mı daha yakın ?
bakırköyden mi ?
ben diyorum ki bağcılardan eminönü..ordan beşiktaş iskele ?
puhahahataşkın abi ne diyon ya
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ulem yolu bilen bir kisi varsa bende ne oliim![]()
o Zaman eminönünde buluşuruz bizde ?
bağcıları bilmiyorum ama bakırköyden direk beşiktaş otobüsleri var, eminönün'dende var.. bir şekilde saat 13:00'da iskelede olunabilirse süper olur..
hepimiz farklı yerlerde buluşuyoruz işalah maç saati hepimiz sahada oluruz![]()
bu pazar saat 14:00 sularında hayat duracak ve benim gollerim konuşacak beyaz takım coşacak arkadaşlar mavi takım için üzücü olacak valla kusura bakmayın hehe![]()
Tamam ben eminönüdeki tayfa ile buluşup geliyorum...serhat sen direk beşiktaşa git
beyler maça 2 gün kaldı.. gelenler, ulaşım sorununu inşallah çözmüştür..
bakirkoyden var mi eminmiSiniz ?
Serhata ulaşırsam benim sorunum yok![]()
bakırköyden varsa ben oradan rahatca gelirim ama eminönü işin içine girince önce şu soruyu yöneltmem gerekiyor eminönüne nasıl giderim![]()
![]()
Arkadaşlar Bakırköyden sarı dolmuş ,minibüs vede otobüs Taksime var. Taksimden'de Beşiktasa otobüs veya sarı dolmuşlarla geçebilirsiniz. Taksimden Beşiktaşa kalkan sarı dolmuşlar;Taksim meydan The Marmara Otelinin sol sokagından kalkıyor bilginize.
hepimize kolay gele
serhat taksime gel baba...taksimden de atlarız taksiye beşiktaş 10 milyon 10 dakka
tamam abi bende sizle geliyom yaa en kısa yol o buradan bakırköy bakırköyden taksim oradan taksiyle beşiktaş bu arada bakırköyden taksime minübüs var dimi kesin ?![]()
taksimden beşiktasa taksi 5ytl den fazla yazmaz bilginiz olsun.beşiktastanda sarı dolmuslar var the marmara otelinin yan sokagında.
Ayrıca Bakırköyden Taksin normalde 35 dakka ama trafik olacagından 1 saat sürer arkadaşlar.
Pazar günü o kadar trafik olmaz ya..
antremanı yarıda bırakmam gerekicek anlaşılan![]()
serhat 12.40 civarı taksim de ol da abi...atlarız taksiye 5 dakka da beşiktaş=)
Onur telefona cevap verrr laaaaaaaaaaaaaaaaaaan![]()