1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Turksportal Unofficial Update

Hybrid View

yamayı indirdim, öncelikle ilk izlenim olarak beğendim diyebilirim gönül rahalığıyla..
    ilk etapta gördüğüm eksiklikler

* Song a DR özelliği eklenebilirdi , ayrıca jumping ve heading özellikleri daha iyi olabilirdi
    * Cihan Haspolatlı DR özelliği eklenmeli
    * Tuncay Şanlı nın jumping ve heading i biraz fazla abartı olmuş sanki
    * Semih Şentürk ün off the ball özelliği biraz daha iyi olmalıydı sanki
    * Gs nin en değerli oyuncusu sabri olmuş

tekrar söylüyorum bunlar ufak hatalar ve değer yargıları kişiden kişiye değişir, tekrar teşekkürler...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by maslow View Post
    yamayı indirdim, öncelikle ilk izlenim olarak beğendim diyebilirim gönül rahalığıyla..
    ilk etapta gördüğüm eksiklikler

* Song a DR özelliği eklenebilirdi , ayrıca jumping ve heading özellikleri daha iyi olabilirdi
    DR oynama becerisinin kisilmasinin nedeni, yapay zeka'nin maclarin cogunda Tolga, Tomas ve Song uclusunu ayni anda oynatip, Song'u sag bek olarak oynatmasindan kaynaklaniyordu. Ancak Song'u rahatlikla sag bek olarak oynatabilir ve verim alabilirsin.

DR oynama ozelligi 20 olmasi gerekli, oyle yaptigimi hatirliyorum eger sacmasapan bir hata olmadiysa.

* Gs nin en değerli oyuncusu sabri olmuş
    Bu degerin yuksekligi tamamen oyun tarafindan belirlenen bir sey. Yuksek olmasinin nedeni uzun sureli kontrati olmasi ve genc olmasi. Bu deger siralamasi oyundan oyuna, PA'si oyunda belli olmayan oyuncular icin belirlenen PA'ya gore degisecektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by maslow View Post
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    DR oynama ozelligi 20 olmasi gerekli, oyle yaptigimi hatirliyorum eger sacmasapan bir hata olmadiysa.
    Simdi eve gelip data'ya bakinca hatayi anladim. Dun aksam uzerinde oynarken Cihan'in DM ozelligini 18'den 13'e indirecektim (ki bu pozisyonda yapay zeka Inamoto'yu oynatsin) ama yanlislikla DR ozelligini 20'den 13'e indirmisim. Bu hata icin simdiye kadar yamayi indirenlerden ozur dilerim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Simdi eve gelip data'ya bakinca hatayi anladim. Dun aksam uzerinde oynarken Cihan'in DM ozelligini 18'den 13'e indirecektim (ki bu pozisyonda yapay zeka Inamoto'yu oynatsin) ama yanlislikla DR ozelligini 20'den 13'e indirmisim. Bu hata icin simdiye kadar yamayi indirenlerden ozur dilerim.
    Bu sorunu duzelten 1.0.5 surumunu az once yukledim, bundan sonra indirenler bu hatayi gozlemlemeyecekler. Degistirilen tek sey yukarida yazdigim hata'yi duzeltmektedir.

Mesaj Yetkileri