Ben TV izliyim.Dante Yanardağı var 3 kere izledim ama bu saatte başka bişey yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yatıyorum iyi geceler.
Ben TV izliyim.Dante Yanardağı var 3 kere izledim ama bu saatte başka bişey yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yatıyorum iyi geceler.
Last edited by RaSenGan : 23.Aralık.2007 at 05:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
selam beyler avatarım nasıl kendi yapımım.![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
güzel olmuş tosunum
peki benimki nasıl bende kendim yaptım
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
e_mali
FeYYaz1989
sherry
şampiyon
fenerbahçeli
sekopej
mgungor
serhatarda
hurmet
avniaker
tahminleri bekleniyor.
merhaba cafe milletinin insanlari,bende geldim.
keyifleriniz nasil?
keyifler iyi seni sormalı baran bey
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
görüşürüz baran görüşürüz ben hep buralardayım
selam arkadaşlar imzamdaki linke tıklayın çok süper bi msn eklentisi
Merhaba beyler.Bende geldim nasılsınız?
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
merhabalar merhabalar merhabalar
kaç kere merhaba diyon olum bir tane yeter herhalde
So what?
Saike
Açıl Susam Açıl...
Ben daha çok merhaba istiyorum bunlar yetmez..![]()
imzama bayılıyorum![]()
evet taşkın abi arkadaşın methini bende duydum![]()
So what?
Saike
Aaaah ah nerde eski fenerbahçe58 li günler...![]()
beyler bugün 22:30'da Halka 2 var.Show TV de.gecede Kanal D de Beyaz Show var.hem korkucam hem gülücem yani(niye söyleme gereği duyduysam ama boşver)