Originally Posted by Vieri
Matrak bi olay![]()
![]()
![]()
Originally Posted by Vieri
Matrak bi olay![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
benfm 2006 genele çok takılıyorum.6 aylık konuya cevap vermiştim bikez![]()
bi kere mi en az 5 kere kanıtlayabilirimOriginally Posted by emir077
bütün mesajlarını profilden kullanıcılar okuyabiliyor
![]()
benimde ne kadar mart2005 diye de geçse 4-5 aydır forum'a giriyorum öncesinde sürekli dosyalar bölümündeydim![]()
Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Ama forumda üye olmama rağmen anti-phpbb olduğum için foruma takılmıyordum..O sıralar sadece cm incelemesi yazmakla meşguldüm..
bende c***kisteyen birisine yardımcı olmuştum![]()
vanderwsarper sölemiş bende aynı şekilde sruyorum bir kezmi?Originally Posted by emir077
bunu en iyi serkan bilir heralde (sekopej)
Originally Posted by şampiyon
valla hiç de 1 kez değilBunun için ibretlik olsun diye bir konuyu kaldırmamıştık 2 defa ben 1 defa Burak konunun içinde uyarı mesajı atmamıza rağmen, 3-4 kişi mesaj attı yine.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ya bide mod uyarıyo yuh 6 aylık konu diye arkasından cevap geliyo kardeş oraya guarin gider napçan johnson u diyekatil olmamak mümkün değil
![]()
konuyu yeniden gündeme getirelim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Güzel bir konu.Ben ilk üye olduğımda sadece yamaları indirmek için uğraşıyordum.Forum nedir bilmiyordum.Sonra SaMaNYoLu (Ufuk ) abiyle tanıştım ve bana anlattı forumu ve bölümlerini falan.Ondan sonra böyle günler geçtikçe bağımlı olmaya başladım.![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ilk üye olduğumda 1 ay falan yazmadım niye bilmiyom ama yazmadım ilk zamanlar hep fm bölümündeydim(hala en fazla fm de takılıyorum)diğerlerine hiç girmiyordum sonra hepsinde takılmaya başladım devam ediyor işte aynı düzen
Gs yerine 6s yazmistimbundan utaniyorum
%10 ceza almistim
![]()
ben ilk üye olduğumda forum ne demek bilmiyordum.İstiyorum öğrenmek,bunu anneme sordumburaya cafeden üye olmuştum türkçe fm indirmek için ilk başlarda hep fm2006geneldeydim altlarda neler var bakmıyodum bile sonra buranın çok lüks bi cafesi olduğunu öğrendim bi girdim bidaa çıkamadım
![]()
Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linkiHerkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu
![]()
valla ben ilk girdiğimde msn de beni kimler engellewmiş ona bakmak için girmiştim. zaten google da aradım bu siteden buldum dedim üye olayım bari. bi kac gün farketmedim bu sitede bi mizah anket bölümü daha dogrusu msn den baka falan elli akıllı forumların oldugunu![]()
![]()
eziklik işte ne yapacan
foruma fm hakkinda taktik,oyunculari ögrenmek icin girmistim,sirf siteye bakiyodum bi ara foruma baktim burada daha cok bilgi alirim dedim,üye oldum, ilk üye oldugumda baska forumlardaki önemli olaylari buraya durmadan copy-paste yapiyordum,fenerbahce ile alay geciyordum,hatta foruma geleli 1 ay tamamlanmamisti benim %20 uyarim vardi,
adminlerin ilk günlerini çok merak ediyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben cihan ve gookhan ile tartıstım
ben ilk geldigimde 100 tane gereksiz mesaj attım![]()
baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı
ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler![]()
So what?
Saike