Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSP deki ilk günlerimiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    bir gün bir internet cafeye girdim amcam hasta CM ci, CM oynuyor o zamanlar oyun türkçe değil sadece maç spikeri Türkçe... Herneyse dedim nereden edindin bunu, resmi siteden falan dedi. Ehehe dedim bizim o site, hadi cnm falan dedi inanmadı bana.. yahu ne yalan söyleyim sana bende vieri yim dedim. Çocuk dediki o sitedeki Vieri Türk değilki hahaha

Matrak bi olay
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

benfm 2006 genele çok takılıyorum.6 aylık konuya cevap vermiştim bikez

Quote Originally Posted by emir077
    bi kere mi en az 5 kere kanıtlayabilirim bütün mesajlarını profilden kullanıcılar okuyabiliyor

benimde ne kadar mart2005 diye de geçse 4-5 aydır forum'a giriyorum öncesinde sürekli dosyalar bölümündeydim

Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Ama forumda üye olmama rağmen anti-phpbb olduğum için foruma takılmıyordum.. O sıralar sadece cm incelemesi yazmakla meşguldüm..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bende c***kisteyen birisine yardımcı olmuştum

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by emir077
    vanderwsarper sölemiş bende aynı şekilde sruyorum bir kezmi?
    bunu en iyi serkan bilir heralde (sekopej )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by şampiyon
    vanderwsarper sölemiş bende aynı şekilde sruyorum bir kezmi?
    bunu en iyi serkan bilir heralde (sekopej )

valla hiç de 1 kez değil Bunun için ibretlik olsun diye bir konuyu kaldırmamıştık 2 defa ben 1 defa Burak konunun içinde uyarı mesajı atmamıza rağmen, 3-4 kişi mesaj attı yine.
    "YÜCE ATATÜRK"

ya bide mod uyarıyo yuh 6 aylık konu diye arkasından cevap geliyo kardeş oraya guarin gider napçan johnson u diye katil olmamak mümkün değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

konuyu yeniden gündeme getirelim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Güzel bir konu.Ben ilk üye olduğımda sadece yamaları indirmek için uğraşıyordum.Forum nedir bilmiyordum.Sonra SaMaNYoLu (Ufuk ) abiyle tanıştım ve bana anlattı forumu ve bölümlerini falan.Ondan sonra böyle günler geçtikçe bağımlı olmaya başladım.
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk üye olduğumda 1 ay falan yazmadım niye bilmiyom ama yazmadım ilk zamanlar hep fm bölümündeydim(hala en fazla fm de takılıyorum)diğerlerine hiç girmiyordum sonra hepsinde takılmaya başladım devam ediyor işte aynı düzen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs yerine 6s yazmistim bundan utaniyorum %10 ceza almistim

ben ilk üye olduğumda forum ne demek bilmiyordum.İstiyorum öğrenmek,bunu anneme sordumburaya cafeden üye olmuştum türkçe fm indirmek için ilk başlarda hep fm2006geneldeydim altlarda neler var bakmıyodum bile sonra buranın çok lüks bi cafesi olduğunu öğrendim bi girdim bidaa çıkamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linki Herkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu

valla ben ilk girdiğimde msn de beni kimler engellewmiş ona bakmak için girmiştim. zaten google da aradım bu siteden buldum dedim üye olayım bari. bi kac gün farketmedim bu sitede bi mizah anket bölümü daha dogrusu msn den baka falan elli akıllı forumların oldugunu eziklik işte ne yapacan

foruma fm hakkinda taktik,oyunculari ögrenmek icin girmistim,sirf siteye bakiyodum bi ara foruma baktim burada daha cok bilgi alirim dedim,üye oldum, ilk üye oldugumda baska forumlardaki önemli olaylari buraya durmadan copy-paste yapiyordum,fenerbahce ile alay geciyordum,hatta foruma geleli 1 ay tamamlanmamisti benim %20 uyarim vardi ,

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    Gs yerine 6s yazmistim bundan utaniyorum %10 ceza almistim
    onu hala yapanlar var

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Hala ilk gunku heyecanim var. Turksportal ana sayfada dosya indiremiyordum ve niye olmuyor bilmiyordum. Forumla son 2-3 aydir tanistim. Forumdaki ilk mesajim imzamin ilk linki Herkes sasirmisti. Ilk mesajda bu adam bunu yazamaz dediler. Calinti oldugunu soyleyenler bile olmustu
    Hangi terbiyesizler onlar. O günü hatırlıyorum da yanlış anlama diye lafı nerelerden dolaştırdığımı hatırlarsın herhalde
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Hangi terbiyesizler onlar. O günü hatırlıyorum da yanlış anlama diye lafı nerelerden dolaştırdığımı hatırlarsın herhalde
    Neyse. Onemli degil. Bi acidan haklilar. Adamin biri foruma bir daliyor, elinde bir yigin belge var

Evet hatirliyorum. Hemen senin ardindan Batuhan`dan da bi azar isitmistim Kizma saka saka

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

adminlerin ilk günlerini çok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Neyse. Onemli degil. Bi acidan haklilar. Adamin biri foruma bir daliyor, elinde bir yigin belge var

Evet hatirliyorum. Hemen senin ardindan Batuhan`dan da bi azar isitmistim Kizma saka saka
    Aaa ne azarı ya İyi ki burdasın diyorum şimdi
    "YÜCE ATATÜRK"

ben cihan ve gookhan ile tartıstım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Aaa ne azarı ya İyi ki burdasın diyorum şimdi
    Sagol dostum Sen de iyi ki varsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    ben cihan ve gookhan ile tartıstım
    ss olayında demi hala gülüyorum o olaya ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ben ilk geldigimde 100 tane gereksiz mesaj attım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı

ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    baran ben seni hatırlıyom hatta biz bize bölümüne kendini tanıtan bi mesaj atmıştın emrah abi seinde hatırlıyom hatta avatarında bi kız resmi vardı

ben bu siteyi googledan buldum ilk başta incelemeleri okudum çok hoşuma gitmişti taa o zamanlar daha evde internet yok gel zaman git zaman artık yeni şeyler çıkmıyorsu sitede sonra foruma girdim o zamana kadar ilk defa bir foruma giriyom sonra nedir ne değildir fm bölümünde takılmaya başladım sonra forumun aşağılarını keşfetmeye başladım önce futbol bölümü sonra sohbet alanı c@feye ilk mesajım 3.cafeye idi hatta c@fe3 ün ilk mesajı benimdi anı olarakda ilk geldiğimde 1 kez daha önce açılmış konu açtım birde bir konu açtım "yedek klubesi" çok cevap gelmişti beni tebrik edenler olmuştu çok sevinmiştim merak edenler açtığım konuları aratarak bakabilirler
    cafe turksportal 3ün ilk acildigi günler ben sen ve ömer abi gusluga saldirmistik hatirliyonmu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Off süperdi ya.. Bugün hepsine baktım.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    ss olayina bittim ben yahu 2091 yilinda ss gönder diyorlar webcamla monitörü cekiyo gönderiyo foruma

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri