Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Ne Olursa Olsun Bir Kıza Tokat Atılırmı????

Hakettiyse sinirlerime hakim olamam vururum bir tane. Gene de Allah kimsenin başına vermesin...

olayın aslını biliyorum bzm ark. o tokatı atan kız aldatmıs oda vurdu bnce haklı o durumda olupta tokat atmıyacak biri varmıdır ki_?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an hiç başıma gelmedi ama vuracağımı zannetmiyorum. Çünkü vurunca elime hiçbirşey geçmeyecek. Ona öyle birşey derdim ki, o lafın yerine 10 kamyon dayak yemek isterdi. Dayak attığınızda kız yaptığından pişman olmaz, ama ona TOKAT gibi bir laf söylerseniz işte o zaman istediğiniz etkiyi bırabilirsiniz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
    Arkadaşlarım

Herkesin düşüncesini okudum. Yarı yarıya evet vururum, ya da vurmam demişşiniz. Ortada bir durum var ki, onu kimler görebildi kestiremiyorum. İnsanoğlu yargıları ve kişiliğini her zaman ön plana çıkarmalıdır . Bakıyorum sizler olgunluğunuzu göstermek yerine, benliğinizde ki değişmeyen yaşam biçimini ortaya çıkarmışsınız.

Her türlü konuda, her sorunda, her öfkede insanları yerden yere vururken, her destekte, mutlukta ve sevinçte durum birden tersine dönüyor. İnsanları hayvanlardan ayıran tek özellik aklını kullanabilmesidir. Bizler ise öfkemizin esiri olmuş, kırarım, dökerim, keserim vs. durumları gözler önüne seriyoruz. Yaşam biçimimiz ne olursa olsun. İster sinir hastası olalım isterse uysal bir insan. Yapılacak tek şey var ki , pişman olacağınız şeylerde kendinizi firenleyin. Zamanın akıp gitmesi ile, attığınız bir tokat, söylediğiniz kırıcı bir söz, insanları küçük duruma düşürdüğünüz her an. Hafızalarınızdan silinmicek duruma gelmişse, o sizin ayıbınızı gösteriyor demektir.

Benim düşüncelerime gelincede, ben insanoğlunum. Eğer hayatta yapılan her türlü adeletsizliğin sonunda, insanlar birbirinin peşinde koşsalar idi, şu anda çoğumuz ya hapiste olurduk, ya da kara toprak ta. Bunları dedim çünkü insan oğlu elinin dengesini hiç bilmiyor. O anlık öfke ile, her türlü gelişi olmayan nedenlere yol açabiliyor. Erkek orada bayana tokat atıyor, herkes büyükk bir azla izliyor bunu. Kazandığı tek şey ise erkeklik egosunu tahmin ettiğini düşünmesidir. Bu öyleyse biz düşüncelirimizin gölgesinde ki 2. adam olmaya mahkum olmuşuzdur.
    püffff abi yapma bunu ya şurda 2 laf söylicez bitirdin gele olayı bişey kalmamış bu konuda bile resmi takılıyosun avatarınada takım elbiseli halini koyda tam olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    püffff abi yapma bunu ya şurda 2 laf söylicez bitirdin gele olayı bişey kalmamış bu konuda bile resmi takılıyosun avatarınada takım elbiseli halini koyda tam olsun
    abi walla ya coşma

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

daha dün gece arkadaşımın doğum gününde hiç tanımadığım bi çocuk hiç tanımadığım bi kıza sağlam tokat attı...ne olursa olsun kıza el kaldırılmamasından yanayım.sadece kıza değil kimseye el kaldırmayın.demiycem tabi ki...

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    ne demek istedin anlamadım
    anLadın sen onu

S-B-Z Misafir

bu çok ağır bir hareket.Evet aldattıysa haketmiştir diyenler var ama bence kendisinin aldatılacağını göremeyen insandadır kabahat.bence öyle bir durumda insan kendine atmalıdır tokadı.
    Zamanında başıma gelmişti benimde ama ben tokat atmayıp sadece ağır konuştum.Ve eminim bu onun aklından hala çıkmamıştır,çıkmazda.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben tekme attım sinir etti derste hoca beni sınıftan atmıştı ama 3. sınıfta

yok canım o kadrda değil. Tokat mokat atmam ben. Hadi diyelim ki aldattı gene de kızı deilde oğlanı bulup orda onun ....Ama asla bi bayana tokat atmadım atılması taraftarı da deilim. Gözlerimin önünde de bi kadın böyle birseye ugrarsa neyin nesi kimmiş neymiş niye tokat yemiş demem hemen kendi himayem alktına alır savunmöaya gecerim

Sheriff Misafir

aynı durumda olsam tokat atmazdım kafa göz tekme yumruk girerdim valla kaldıramam ben öle şeyi

Quote Originally Posted by Ahmeds View Post
    anLadın sen onu
    walla anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    walla anlamadım
    ömer msn de anLatırım sana merak etme

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri