Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Galatasaray ile inanılnaz bir kariyer

Default Galatasaray ile inanılnaz bir kariyer

bir haziran gını g.s geretsi gönderdi ve yerine genç 31 yaşındaki umut adlı menejeri adlı. taraftarlar pek memnun olmadılar bu işe haklıda sayılırlar.ama kararlıydım g.s yi şampiyon yapacaktım.
    süper kupayı alarak iyi başladık işe.
    ardından 2 deplesman antep ve moskova malubiyeti bizi üzdü birazcık.
    içerdede rize beraberliği genç menejere olan güveni iyice sarsı.
    ligde 6maçta 4 puan alarak 15.sıraya yerleştik.tribünler istifa istifa inliyordu.ama toparlanma yakındı.derken deplasmansa milan beraberliği ardından 6-0lık erciyes galibiyeti ortamı yumuşattı.bi anda yükselişe geçtik.
    içerde bjk ve lyon beraberliği.denizli(d ,werder(d, konya, sakarya galibiyetleri,
    werder ankara beraberlikleri ve ankaragücü galibiyeti trübünleri iyice coşturdu g.s şampiyonmu olacak sözleri kulaktan kulağa söylenmeye başladı
    clde milana yenildim ardından ligde kayseri ve fener(d beraberlikleri aldım
    tribunler fark beklerken kendi sahamda sivasa yenildim bide manisa beraberliği bizi umutsuzluğa sürekledi.
    clde üst tura çıktım rakip(şansın böylesi) barcelona.
    içerde antepi yendik rize(d berabere trabzona yenildik içerde.
    barcelona da yendi 1-0.
    ve kırılma noktası diyebiliriz deplasmanda barça maçı ronaldinho ve 2 defans+messi sakat.yoksa çevirebilirmiyiz tur atlayabilrmiyiz sesleri yükseliyorduki maçın 34. dakikası barça 6-0llık üstünlüğü yakaladı. maçda8-1 bitti özhan canaydın arkamda olduğunu söylerek yönetimden ve taraftarlardan büyük tepki alıyordu.
    ligdede müthiş bir rekor kırdım 57 gün galip gelemeyerek zoru başardık oyunculuramla. lig bitti 6. olduk
    yeni sezonda amaç şampiyonlukdu tabiki özhan canaydın ek bütcede yarattı sağolsun.ilk 8 maçta 9 puan topladım baskılara dayanamayan özhan yeni teknik direktör aradığını basına açıkladı ve banada yönetimden ültimatom geldi ''puan kaybedersen kapı şurada''. o gazla deplasmanda trabzonu yendik altaya 6 tane attık ve denizliyi yendik.ama ligdeki durumumuz hala iç açıcı diil 10 maçta 15 puan 0 avarajla 8. yiz istifa sesleri tribünlerde hala devam ediyor her an kovulabilirim.

devam ettikce güncelleyeceğim....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ss'lerle anlatsaydın daha faydalı olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

super kariyer taktigin neydi babacan

4132 taktigim ss koymaya caliscam simdi...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

muahaushaushklsdlsldkj hakikaten inanılmazmış

vala 2. Fatih Terim döneminde bile bu kadar sabır etmemislerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş kariyer süpersin ya

daha güzel yazmaya çalışsak ??

daha guzel yazmak isterdim ama kusura bakmayın zonguldağa donunce kariyerime devam edeceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gerçekten de başarılması çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    walal şu ana akdar yalandan yazan ya da hile ile başarı yakalayanlardan iyidir dürüst bir arkadaşımız kutluyorum kendisini

bu başarıdan dolayı sevindim nede olsa arkadas GS yi yönetiyo Fm de bile olsa onlar başarılı olmasın

helal olsun valla.basarisiz olmayi nasil basardin :-)

Quote Originally Posted by Vince_15 View Post
    super kariyer taktigin neydi babacan
    ne süper kariyeri kardes,batirmis galatasarayi

arkadasim insallah en yakin zamanda takimi düzeltirsin,yoksa taraftarlar kulübü basarlar

"şu kadar yılda bu kadar kupa aldım" diye başlayan başarı hikayelerine kıyasla daha keyif alarak okudum.başarılarının(!) devamını dilerim.devamını bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman başarılarla dolu kariyerler okuyacak değiliz ya Bu da bir kariyer sonuçta Paylaşımın için teşekkürler. Umarım durumun bir an önce düzelir
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

ya kardes istifa et artik bak gsyide batiriosun yazik gunah takimi bi kumeye yollamadigin kalmis tamam gsnin kaldirmadigi kupa kalmasin ikinci lig kupasinida kaldirsin istion ama boswer yazik etme istifa et
    UMUT ISTIFA UMUUT ISTIFA UMUUUTT ISTIFA
    YETER ARTIK UMUT ARTIK ISTIFAA ARTIK ISATIFAAAA

hehe okumsi keyifli...devaminibekleriz

4-1-3-2- taktiğinden hiç vazgeçemedim taktiğimi değiştirip başarılı olabilirim belki diye düşünüyorum. üniverstedeydim bursada az önce eve geldim tekrar kariyeme devam edeceğim.hala şampiyonluk şansım var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben Trabzon ile 5'ci bitirdim, yonetim beni gonderdi hemen. Sen gene iyi yirtmissin.

Sen yine iyisin .Benim arkadas yemedi icmedi 1 gün benim evde fm oynadı.Ben de bu napıyo diye bir baktım.Öldü mü kaldı mı diye.Bi baktım Arsenali küme düşürüyo som haftalara girmiş sondan 2. idi Dedim 1 gündür bunun için mi ugrastın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ss'lerle anlatsaydın daha faydalı olurdu
    eeeee yanii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bir basarı yakaladın sandım baslarda öyle bi anlatmıssınki muhaha

helal olsun abi.harbi harbi zoru başarmışın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

Süper Bayıldım YAaa Zoru Basarmıssın Bravo Seni Ayakta Alkıslıyorum Ve Kutluyorum Peki Transferler Ne Yaptın Kimi Aldın Kimi Gönderdin

super bir kariyerim vardi tam takimim yukselise gececektiki.
    bilgisayarim coktu cumartesi format attik gitti kariyerim ahh ahhh.

naptın sen yaw :@ gs bole basarısızmı olur ay pardon gercektede olduydu bı ara unutmusum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler ne dalga gheçiosunuz ya hle sen uaozgur.belki de senin gibilere editörden oyuncu yapıp veya maçları tekrar oynayıp uefayı yada şampiyonlar ligini kazanmak daha kolay gelir öyle deil mi? adam burda birşeyini paylaşıyor dalga geçme hakkını nerden alıyorsuunz ya!!

slm arkadaşlar forumda yeniyim ve konuyu dağıtmadan
    bir kariyerde GS li olaraktan ekleyeyim cm04 oynuyodum baaşladım
    transfer yok tabi ilk etapta sonra yendim aynı kadroyla ligde fener 1. ben 2.
    bitirdim sonra yönetim performansımdan memnun derken ikinci yarıda herşey çok değişti tabiki oyuncular aghahowa,eliakwu,tudor,ü.karan,sinan kaloğlu,tümer,h.şaş,transfer ettiklerimi kadroya eklemiş oldum böylelikle bu isimlerle 4sene üstüste lig şampiyonluğu,şampiyonluk kupaları,türkiye kupaları,
    derken türkiye A milli teknik direktörü kovuldu ve o sırada da ingilterenin teknik direktörüde kovulunca önce ingiltere milli takımından teklif geldi ok dedim
    hemen kabul ettim sonrasında 2-3gün sonrasında tekliften sonra türkiye de teklif etti ona da ok verdim ama türkiye oldu nasıl olduysa hem galatasarayı hem türkiyeyi bir sene daha idare ettikten sonra teknik direktörlük kariyerime
    pcme bir format atarak böylece bitirmiş oldum..

şimdi fm2007 oynuyorum eski kadroyu yapmak istiyorum ama aghahowa olsun eliakwu olsun tudor olsun tümer olsun ateş pahası daha çok çalışmam lazım daha yeniyim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri