Selamın aleyküm kafeciler
İyiyiz sekopej seni sormalı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
slm yeniden herkese![]()
Ben bu aralar pek iyi değilim, uykusuzum, uyumak istiyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Beyler saat 20.00 de okul süper oluyor. Bir çekim yaptık girmediğimiz oda kalmadı.Yakında flim biter burada ki bazı kişilere rapid linkini veririm izlerler. Youtube koyamıyacağız müdür bey izin vermedi.
selamlar millet![]()
selamlar arkadaşlar ilk videomu yaptım ikinci geliyo ilkine video alanından bakabilirsiniz
Hepinize selam
Forumdan uzaklaştırılan bir üye başka bir nick ile hiçbir şekilde forumlarımıza kayıt olamaz, başka bir nick üzerinden yazı yazamaz
slm beyler
Selamlar..
S.A cafe mılletı nasılsınız??????
iyilik mertcan snden nasıl
hosgeldiniz arkadaslar.
Sagol Ceyhun ıyıyım bende 1 haftadır okula gımıorum evde keyıf yapıorum benden mutlusu olabilirmi![]()
Beyler Hayırlı Akşamlar ALLAH'a EmanetBugunluk erken cıkıyom Yarın mıllı takım karmasına gıtcem kısmet olursa (Reklam oldu galıba
) Hadi EyvALLAH
![]()
ya çektiğim video benden izinsiz bütün video sitelerine yayılmış (youtube,oksijentube,izlee,muratça...) ve 5 binin üzerinde izlenmiş şimdi kızsammı sevinsemmi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cfemızın 8000. mesajı hayırlı ugurlu olsun![]()
Guslugu ben actım bugun. nasılsınız ksular
Bu gece de burdayız, kimler var bakalım sabahlayacak...
"YÜCE ATATÜRK"
herkese selamlar diyip kaciyorum,iyi geceler...
Onemli degil yaw sen acmis ol.![]()
Istiyosan benim mesaji sildirelim![]()
![]()
![]()
![]()
Ben o saate kadar duramam herhalde sabah 8.30 da sınavım ama 1-2 saat burada gibiyim...
"YÜCE ATATÜRK"
Bi yoklama alalim yaw bugun kim gelmis kim gelmemis.
Yarın okula gitmeyeceğim o yüzden buralardayım bu gece
Selamın aleyküm bu arada
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.