selamlar arkadaslartekrardan geldim.
selamlar arkadaslartekrardan geldim.
baran bi espri patlatta ısınalım
Alican'a laf yok atan karşısında beni bulur.
off bu olayın sonu tam bi gruplaşmayla biter alicana laf atanlar ve alicana laf atmayanlar batuhancım kusura bakma ama kitlen baya küçük olabilir sonunda yanında oldugun kişi alicanişte realistlik budur
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
alicanı psikopata bağlamayın dağıtır walla burayı![]()
Özenti gençli. Ver gazıymış. Gazı verse ne olcak? Gazı veren kim? Çıkın ikinizde karşıma. Siz ne ileri geri konuşuyosunuz bakim. Espiri üstadına bak sen. Senin yyüzünden dengeler bozuldu dünyada. Bi espiri yapıyo her yer buz kesiyo. Bi espiri yapmıyo dünya öyle bi ısınıyoki küresel ısınma oluyo. Yine espiri yaptın İstanbul'da yağmur yağdı.. Akıllı takılın buralarda. Dağıtırım cafeyi. Alayınızı çekerim sıraya.
Eyvallah Batu. Sen her zaman doğruları gördün![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ne biçim bi kelime bu? Heh cevap ver. Ne biçim kelime bu! Kralını çağır gel lan cafeye. Kaç saattir sakin takılıyorum. Ama olacak gibi değil. Ben hep alttan aldım ama yeter. Geç karşıma söyle derdini. Hayaticik sende profilden msn'i mi al kaydet. Baran sende kaşınma. Batu eyvallah sanada her zaman yanımdasın. Hadi Serhat bekliyorum karşıma.
tosunpasanın hayaL gücü çok kuvvetLi![]()
Alican+Batuhan>Bütün C@fe
Zimmet felan dinlemem burayı dağıtırım sen bile nerede olduğunu anlayamassın.![]()
alican her zaman arkandayız
Günaydın...