1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Lyon Yolu!!! by can777

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kariyerinde başarılar .. Uzun süre Lyonla oynamış biri olarak ikinci sezonunda Klose'yi mutlaka al derim .. Fred - Klose ikilisi harika oluyor gerçekten ..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kariyerinde başarılar .. Uzun süre Lyonla oynamış biri olarak ikinci sezonunda Klose'yi mutlaka al derim .. Fred - Klose ikilisi harika oluyor gerçekten ..
    katılıyorum

saol espirilerin müthişşşşş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

2 - 3

Stade Du Pays de Charleroi

Maçtan once relax olmalarını fazla çırpınmamalarını söyledim. Sadece onları test edicektim. Govou uzun sure sakattı onun yerine Wiltord’u koydum.

Maça üstün başlamıştım yoğun bir baskı kurdum nerdeyse spikerin ağzında Charleroi sesi sadece savunma yaparken çıkmıştı. Ama buldukları bir kornerle golü attılar. İlk yarıda Wiltord’a atılan paslar değerlendirilemeyince ilk yarı öyle bitti. 2. yarıya girmeden hala fikrimden vazgeçmediğimi rahat oynamalarını söyledim. Bunun üstüne 47. dakikada Revelliere’nin golü kadayıf gibi geldi. Ardından araya atılan pasta Fred topu gole çevirdi. Golü attıklarından beri ilk pozisyonda frikikten golü attılar. Wiltord sağ tarafta çok kötü oynuyordu bugün. 2 dakika sonar kornerden gelen topta Benzema meşin yuvarlağı içeri gönderdi. Maçın geri kalanında baskı kurmamıza rağmen golü bulamadık ve maç 2-3 bitti.

Maçtan sonra oyuncuları tebrik ettim.

Basın Toplantısı:

Muhabir: Hazırlık maçı dolayısıyla 2 gol yediniz oyun kötü müydü sizce ?
    Ben: Tabii ki hazırlık maçı olduğunu biliyorum bu maça da ona gore çıktım böyle olması gerekiyordu böyle oldu.
    Muhabir: Bugün Fred maçın yıldızı seçildi ne düşünüyorsunuz ?
    Ben: İstatistiksel olarak iyidi ama eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Fred’den daha çok şey bekliyorum.
    Muhabir: Transfer söylentilerini yanıtlayacakmısınız ? Pizzaro ile ilgilendiğiniz söyleniyor.
    Ben: Öyle bir şey yok transfer bitince hepiniz göreceksiniz. Ama size bir sürpriz yapacağız.
    Ben: Teşekkürler diceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz. Dağılın şimdi ulen özel görüşme var

İşte ss

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ULUS TV’YE HOŞ GELDİNİZ

Ben Saim Özkul, yeni bir MAÇIN AKABİNDE programına hoş geldiniz. Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Erdoğan Karlıca’ya dönüyoruz.

Erdoğan Karlıca: Valla gerçekten çok iyi bir maç seyrettirdiler bizlere, Wiltord’un bu kadar kazma olmasını şanssızlığa bağlıyorum. Can bey iyi bir hava kazandırdı. Zaten bir ara öğrenciliğimi de yaptı. Onu yakından tanıyorum kendisine şans diliyorum.
    Saim Özkul: Maç içinde hakem nasıldı ?
    Erdoğan Karlıca: Hazırlık maçı olduğu için sert geçmedi. İki tarafta rahat oynadı. Hakeme fazla bişey düşmedi zaten. Maç içinde korkuluk gibiydi. Döndü durdu.
    Saim Özkul: Özet görüntüler gelsin.

http://rapidshare.tc/78376047 ( buradan maça bakabilirsiniz )

Saim Özkul: Programı kapatıyorum. Hiç itiraz etmeyin. Ah!Uh. Vurma Erdoğan abi !! ahhh hoşçakalın sayın ah uh seyirciler ….

Mesaj Yetkileri