1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: FM 2007 Genie Scout nedir? Ne işe yarar

Hybrid View

1. Default

ya arkadaşlar,
    programda oyuncu fiyatlarının hepsi yanlış, şu fiyata alabilirsin dediği rakamda yanlış. sizde de doğru değil herhalde.
    +oyuncunun özelliklerine girdiğimde potansiyele tıklıyorum yani ileride ne olacak diye bakıyorum fiziksel özellikler hiç artmıyor. sizdede böyle mi yoksa ben yanlış birşeyler mi yapıyorum.

Talking

Quote Originally Posted by gemidenizci View Post
    ya arkadaşlar,
    programda oyuncu fiyatlarının hepsi yanlış, şu fiyata alabilirsin dediği rakamda yanlış. sizde de doğru değil herhalde.
    +oyuncunun özelliklerine girdiğimde potansiyele tıklıyorum yani ileride ne olacak diye bakıyorum fiziksel özellikler hiç artmıyor. sizdede böyle mi yoksa ben yanlış birşeyler mi yapıyorum.
    Hayır yanlış yapmıyorsun oradaki fizksel özelliğinin değişimini vermiyor çünkü onun fiziksel özelliklerini geliştirmek düşürmek senin elinde antreman programları felan kısacası o yüzden onun göstermiyo!!!...

Default teşekkürler

elinize emeğinize sağlık programı kurdum ve çok işime yarıyor..ben fm oynamaya yeni başladım ama bu site sayesinde çok şey öğrendim. forumlarda bulamadığım birşey daha öğrenmek istiyorum... benim mevcut kadromdaki oyuncularımın ve shortlistteki oyuncuların ca ve pa sına nasıl bakacağım oyun içerisindeyken... oyundan çıkıp scoutla bakabiliyorum ama ben oyun içindeyken bakmak istiyorum.. teşekkürler.....

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post

Oyun içindeyken CA ve PA özeliklerine bakman imkanısz. Genie scouttan bakmaya devam et.
    teşekkürler... bu program wonderkid oyuncuları nasıl buluyor ya da belirtiyor mu?

Mesaj Yetkileri