1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: FM 2007 Genie Scout nedir? Ne işe yarar

Hybrid View

yaa bende o mavi yesil ca ile pa daki artislari gosteren seyler cikmio:S show current date de tiklanmio bi yardimci olursaniz

Quote Originally Posted by Aykan View Post
    yaa bende o mavi yesil ca ile pa daki artislari gosteren seyler cikmio:S show current date de tiklanmio bi yardimci olursaniz

önce fm 2007 deki oyunu kaydet sonra genie scout'u kapatıp tekrar load'den yükle tamamdır

Quote Originally Posted by ajna View Post
    önce fm 2007 deki oyunu kaydet sonra genie scout'u kapatıp tekrar load'den yükle tamamdır
    yok abi yemiyo denedim bu genie scout un surumunden kaynaklanabilirmi bende altta o tarihler falan olmuo

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aykan View Post
    yok abi yemiyo denedim bu genie scout un surumunden kaynaklanabilirmi bende altta o tarihler falan olmuo
    Scout save game imi acamiyor... Options a girdiimde de yazilar ve barlar dogru duzgun gozukmuyor.. 50 kere 50 farkli yerden indirdim olmuyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

Cool

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Türkçe karakter hatası. Save li oyunun türkçe karakterleri kapsamaması lazım
    dostum iyi güzel söylüyorsunda bu mantığa göre Türkiye liginde oynayanlar Fm scout kullanamaz..Ben ingiltere liginde başladım oyun gayet şık çalışıyor fakat fm scout yukarda bahsettiğimiz hatayı veriyor.Ben anlamadım gitti bu işi..Save'li kayıtta türkçe karakter yok. Oyun içinde Türkçe karakter mecbur olmak zorunda,Fenerbahçe Fenerbahce yazmıyor. Var mı bu soruna başka çözümü olan ?

Acaba kayıtlı oyunları sıkıştır seçeneğini işaretlememiz gerekir mi?

Mesaj Yetkileri