beşiktas
volkan demirel
hamit altıntop vidic luicano ergun teber
ugur yıldırım nuri şahin fabregas c.ronaldo
rafeal sobis f.cavenaghi(nihat)
beşiktas
volkan demirel
hamit altıntop vidic luicano ergun teber
ugur yıldırım nuri şahin fabregas c.ronaldo
rafeal sobis f.cavenaghi(nihat)
FENEREBAHCE
(GK) Volkan Demirel
(DR) Serkan Balci
(DL) Ergun Teber
(DC) Onder Turaci
(DC) Mehmet Sedef
(MR) Celsinho
(ML) Ibrahim Akin
(MC) Leandro Lima
(MC) Ibrahim Affelay
(FC) Gokhan Unal
(FC) Gyan Asamoah
![]()
Öncelikle herkese selam! Bu ilk mesaajım ilk mesaja da en çok kadro yakışır diye düşündüm.
Bursasporla oynuyorum. 3. sezonum. ilk sezon 5. ikinci sezon 3. oldum. ve ikinci sezonumda Trabzona penaltılarda kaybettiğim bir Türkiye kupası finalim var. Kadrolarım:
2006-2007 Sezonu:
---------------Ömer Çatkıç--------------
Mahan-----Cumhur-----Egemen------Hasan Yiğit
(Smullikoski)
Frasineau--Alanzinho--Ömer Barış---Hakan Kaya
Pancu -----------Sinan
2007-2008 Sezonu:
--------------Ömer Çatkıç--------------
Mahan------Tolga Seyhan--Egemen--Sekan Özsoy
(Smullikoski)
Volkan Bekiroğlu--Alanzinho--J.Sosa--Hakan Kaya
Pancu--------------Sinan
2008-2009 Sezonu:
--------------Ömer Çatkıç-----------------
Mahan----------Tolga--------Quintanilla-------Serkan Özsoy
(Koray İçten) (Egemen) (Koray Avcı)
Volkan Bekiroğlu----J.Sosa---Gal Alberman----Mokoena
Pancu-----------Sinan
(Cem Sultan) (Eser Yağmur)
Oyuncu Bilgileri:
Pancu :Çok ilginç bir şey dikkatimi çekti oyuncu platformunda bu adam için hiçbir şey yazılmamış. İnanılmaz bir FC. İlk sezon lig gol kralı. Av. Rat yıl sonunda 7.50 nin altına hiç düşmedi. sezonda en az 3 kez hattrick yapan bir oyuncu. Pancu ikili forvetimden hiç eksik etmediğim sakatlandığında en çok üzüldüğüm adam. Her lig için tavsiye ederim. (AM/FC)
Mahan : Fildişi Sahili milli takımından Genie Scout programını bilmiyorken (gerçi 2. sezonun sonuna doğru varlığından haberim oldu) bulduğum genç bir yetenek şu anda iş yerinden yazdığım için pot.A. sını yazamıyorum ama takımımın vazgeçilmezlerinden. Türkiye Liginden daha zor liglerde ancak 2008 e kadar gelişim süreci gösterdikten sonra kadroya konabileceğini düşünüyorum. Ama bende il sezondan beri milli takımındada hiç yedinin altına düşmedi. (DLC/WBL/ML)
Alanzinho : Brezilyalı genç bir yetenek. Türkiye liginde orta sahada extra özellik aramayan tam bir görev adamı arayanlar için ilk sezon biçilmiş kaftan. Pot.A. si 125 civarında. kolay gelişiyor. ama dediğim gibi düz bir adam fazla özelliği yok. (MC)
Quintanilla : İnanılmaz bir oyuncu. defansta kullanıyorum ama aynı zamanda MC. her iki bölgedede uyumluluğu 20. El Salvador milli takımından bulabilirsiniz. Hem ucuz hem de süper bir oyuncu.(DC/MC)
Hakan Kaya : Türkiye Ligi için çok iyi bir Winger alternatifi (AMR)
*Bursaspor'la oyuna başladığınızda kullanabileceğiniz Volkan Bekiroğlu(AML), Hasan Yiğit(WBR), Smullikoski(DC/DM), Frasineau(AML/FC), Egemen(DC)(PotA.'si 150 civarında),Cumhur gibi oyuncular da lig için iyi alternatifler.
J.Sosa, Cem Sultan gibi oyuncular için söylemem gereken bir şey olmadığını düşünüyorum.
takımım manchester united ama galatasarayla başlamıştım 6sene gs de hocalık yaptım manu da ki kadrom şöyle
kale: sam trandell (genç bi yetenek 20yaşında)
savunma: bouville- pique- kolonis(yobo) murat sezgin
orta saha: messi(downing)- gago- obi mikel- c.ronaldo
forvet: Rossi-rooney(cem sultan- coelho)
sezon 2018 2019 messiyi almak için 3sezon transfer yapmadım 141milyon dolar verdim bilgilerinize![]()
kaleci:zdravkov
defans:ibrahim yavuz,petrous,yasin,m.hanifi yoldaş
ortasaha:gilberto,altan,emrullah güvenç,özer hurmacı
forvet:jelic,cem demir(ilhan parlak,murat tosun)
ilk sene ç.rizespor.çok çok iyi bir kadro olmasa bile ilk başlarda tam oturmamştı takım oturunca artık feneride bjkide gside zorlayabiliyorum.