1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Hepimiz Ermeni'yiz diye bağıranlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Lafla peynir gemisi yürümez.Bunlar boş işler.Bir iki konu altta ki kampanyaya destek olun desem hiçbiriniz olmazsınız.
    Olmadığımızı nerden biliyorsun bu 1. Bundan önce buna benzer bir video koyan yunanlı için daha önceden 1 kez daha kampanyaya destek olarak kaldırtmadıgımızı nerden biliyorsun ?
    Neden destek olmayacağımızı nerden çıkardın ? Bir bildiğin mi var hakkımızda ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Olmadığımızı nerden biliyorsun bu 1. Bundan önce buna benzer bir video koyan yunanlı için daha önceden 1 kez daha kampanyaya destek olarak kaldırtmadıgımızı nerden biliyorsun ?
    Neden destek olmayacağımızı nerden çıkardın ? Bir bildiğin mi var hakkımızda ?
    Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?
    Ben desteği verirken başkası görsün diye vermiyorum ben yapacagımı yapmısımdır ama oraya ben yazdım gönderdim gibisinden seyler yazmayabilirim kendi isteğimdir o konu foruma bile gelmeden önce ben o konuyu biliyordum. Ayrıca konuya şap diye damlayıp damlamamakta benim elimde kimseyi ilgilendirmez. Koyu yazıp yazmamakta benim elimde o da kimseyi ilgilendirmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri