hadi biz bakmayız aygün ver sen cevabın..(meraklı türk insanı
)
hadi biz bakmayız aygün ver sen cevabın..(meraklı türk insanı
)
olsun kaçsın canı sağolsun şemsinin
bu şemsi-aygun çekışmesıne bi son vermek lazım.cafenın ağzına ediyorlar.
Selamun Aleyküm beyler![]()
a.s serhat.......
Nasılsınız beyler (çoğul) nasılsın emre abi![]()
çoğulun içinde olmak yerine tekil olmak daha iyi kardeş.sağolasın nasıl olsun işte ya canım sıkkın biraz kötü bi gündü.
Dün buraya yanlış saatte mesaj atılmış
GS TV de kayseri maçına bilet kazanmak için çekiliş vardı 4 tane mesaj gönderdim 1 tanesiyle bilet kazandım200 kişiye veriliyordu biri ben oldum bileti yarısından daha az ücrete almış oldum yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
OOO daha yeni gördüm aşağıdaki resmi
Baran doğrumu bunlar ?![]()
Last edited by Nedvedmania : 07.Mart.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yav palavra bunlar,ben onu bir anlik sinirle söyledim,sözlerim carpitildiHatta orada ss al demisim gibi görünüyor,ama o konusmanin devaminda öyle bir sacmalik yapmayin gibi laflar söyledim,onlar eklenmemis.Bu ssi ekleyen Gökay´i kiniyorum
![]()
evet baran bana ss nin tamamını attı
böyle çocukluklar yapmayın felan demiş sonra gökayda şaka şaka demiş ama buraya koymuş
Söz sende gökay![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Merhaba....
Arkadaşlar avatarım nasıl?
formada yazan yazı okunmuyo ama güzel avatar![]()
Çok süperolmuş
Selamun Aleyküm![]()
Aleyküm Selam nasılsın
Açılın Aygün geldi![]()
Aygün 2 günden beri ben açıyorum![]()
Bugün, 00:01
Selamun Aleyküm
Bunu kim yazdı![]()
senden önceki mesaja bakmadım galiba Maksic yazdı senden önce ama en son mesajı o yazdığı için mesaj birleştirildi![]()
İlk Olarak kiminki göze çarpıyo ? Benimki Tamam![]()