evet bak mesaj filtresinin kapanması etkilemiş olabilir ki bence çok saçma insanların bunun için buraya yazmaması.
yıne pazar geldi.yarın yıne staj var of offf
hoşgeldin mertcan sende murat kardeş.murat kardeş bizim bu şemsi böyledir işte tutamıyoruz biyerde![]()
Abi her alanda olmak güzeldir yav![]()
So what?
Saike
güzeldir kardeş güzeldir tabii.hiç olmazsa mesaj filtresi kapalı die buraya gelmemezlik yapmıyosun daha ne olsun
![]()
Valla ben önceden fm bölümü için takılıyordum siteye çoğu kişi gibi sonradan forumda başka alanlarında olduğunu fark ettim
Ayrıca mesaj filteresi açıkken sanki mesaj kasmak için takılıyom havası veriyordum ama kapanması iyi oldu
So what?
Saike
diğer bölümlerin olduğunu farketmek biraz zaman alıyo tabi![]()
Beyler online fm kapışmak isteyen var mı? (Şemo seni bekliyorum)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Yok abi ben iyi oynayamıyorum zaten![]()
So what?
Saike
valla bende isterim ama daha önce hiç denemedim biraz sorun çıkarabilirim size![]()
genelde öyle oluyo murat![]()
Abi ben hele açığım konuya mesaj gelmişmi enayi gibi bekliyordum ama nerden bilem alltaki alanlarda neler dönüyor hatta yeni aşağıları fark ettiğimde Kafe 3'ün şansına ilk mesajın atmıştım![]()
So what?
Saike
emre benim ismimde arkadaşım memnun oldum.
olum ne intikamı balına yendim![]()
So what?
Saike
abi ben oynarım dedim ama online fm oynayabilme yeteneğim rakamla 0 yazıylada sıfır...
fm 07 mi 06 mı bende galiba 06 yüklü... tam bilmiyorum bi bakayım eger yüklüyse bende oynarım...
şimdi hamachi gerekiyo yanlış bilmiyorsam dimi ???
Yav boşverin turnuvayı 1 hafta sonra site turnuvası başlayacak zaten
So what?
Saike
Evet abi doğrudur. Burda ayrıntılı anlatılmış..;
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...?tsi=oku&id=96
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
iyide 2007 oynycz dimi??