Ben : Sn. Başkan merhaba.
Wigan başkanı : Ooo kimleri görüyorum! Emrahcığım nasılsın ya? Ne zamandır yoksun, unuttun bizi valla.
Ben : Başkanım olur mu öyle şey? Biliyorsun, bu ara transfer dönemindeyiz. Oyuncu aramaktan inanır mısın, başımı kaşıyacak zamanım yok.
Başkan : Ya sorma aynı dert bizde de var. Bizim Erdem'i biliyosun?
Ben : Bilmem mi.
Başkan : Tutturdu, para da para. Ya olsa vermez miyim diyorum, yok diyor ille de para. Ya elinde zaten iyi oyuncular var. Ben senden şampiyonluk istemiyorum ki.
Ben : Öyle deme be başkan, her insanın bir hedefi vardır. Belki o da şampiyonluğa oynamak istiyordur.
Başkan : Valla dur bakalım konuşacağız, bu ara biraz nane-limonuz onunla.
Ben : Gelmeden merdivenlerde karşılaştık. Onu da epeydir görmüyordum. Hani asansörler bozuk olmasa yine göremeyecektim.
Başkan : Emrah, yani ayaküstü iğneliyorsun hemen ya yakıştıramadım.
Ben : Kızma be başkan şaka yaptım. Benim bu gün çok işim var, iznini isteyeyim. Benim Bryant Mitchell'in bir işi için geldim İngiltere'ye, sizleri görmeden gitmek istemedim. Hadi sorana sa. Arayı soğutmayalım başkan. Teknik adamınızın kıymetini bilin. Sizi çok iyi yerlere getirecek.
Başkan : Tamam Emrahcığım ayağına sağlık. Zor olsa da yine bekleriz. Açık denizler üzerinden git ki yolun açık olsun.
Ben : Şimdi asansör bozuk ya spor oluyor, yani iyidir.
Başkan : Ya hadi be şakacı insan!
http://forum.turksportal.net/vb/show...=27512&page=26 (383. mesaja cevap)
Gördüğün gibi aranızda çok fazla sorun yok, sen büyütmüşsün.