1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Bende bi merakımı gidermek istiyorum.Onceden de oldu ofsayttan gol yedım macı kaybettım pekı ben bunu dıger menejerler gıbı(mesela gerets warned the FA gıbı bı sey) sıkayet edebılıormuyum??Cevaplarınızı beklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by canarya View Post
    topic actim ama burayada yazayim

bir oyuncuyla anlastim yanlislikla ve iptal etmek istiyorum.nasil yapabilirim.hile program vs olabilir.yeterki iptal edeyim yoksa 25 milyon gidecek
    İptal etmeniz mümkün değil.

Quote Originally Posted by cınarcık View Post
    bundan önceki fm lerde adam gonderıp mesela amerıkada oyuncu aratabiliyordum simdi bulamadım onu nerden yapıcagımı bilen biri ozelden msj atabilir mi?
    Takım ekranını açtığınızda sol taraftan izlenenler menüsüne gelin ve ordan araştırmacılarınızı görevlendirin.

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    Bende bi merakımı gidermek istiyorum.Onceden de oldu ofsayttan gol yedım macı kaybettım pekı ben bunu dıger menejerler gıbı(mesela gerets warned the FA gıbı bı sey) sıkayet edebılıormuyum??Cevaplarınızı beklıyorum
    Evet, eğer şikayet edilecek bir pozisyon olursa maçtan sonra size sorarlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri