1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Maç kaybetmek yok !! Skor taktiği..

Hybrid View

Ben denedim bir kaç maç.Ama daha galip gelemedim.her maç berabere bitiyor.İngiltere ligine uymuyor mu acaba.Lİverpool ile oynuyorum.Kadromda DMC 'de lucas ve Xabi Alonso var.Forvetimde Zigic,Pazzini ve Carlos Vela var.Fakat gol sıkıntısı çekiyorum.En son maçımda M.unıted karşısında deplasmanda 3-1 öne geçmiştim.Sonra birden bire maç 3-3 oldu.Yani yine berabere.Zigic'i nasıl oynatmalı acaba.?

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Ben denedim bir kaç maç.Ama daha galip gelemedim.her maç berabere bitiyor.İngiltere ligine uymuyor mu acaba.Lİverpool ile oynuyorum.Kadromda DMC 'de lucas ve Xabi Alonso var.Forvetimde Zigic,Pazzini ve Carlos Vela var.Fakat gol sıkıntısı çekiyorum.En son maçımda M.unıted karşısında deplasmanda 3-1 öne geçmiştim.Sonra birden bire maç 3-3 oldu.Yani yine berabere.Zigic'i nasıl oynatmalı acaba.?
    dostum dedigim gibi...atak oyuncuyu zigic yap ve atak oyucuya pas olarak kafasına şıkkını sec...unutma atak oyuncuna nekadar cok orta gelirse okadar cok gol atarsın...dostum bide devre arasında takımı rahatlatacak tarzda bi konusma yaparsan oyudan kopar...bendede dedigin gibi cok oldu ama ilk yarıya 1-0 önde girsem bile oyuncuları azarlıyorum sinirli oldugumu söylüyorum..2. yarıda bir tane gol daha buldugumda mac 4-5-0 a kadar gidiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Ben hep bunu kullacıcağım
    dostum işine yaradıysa ne mutlu sana...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kardeş yanlış anlama, 2 li kanat hücumuna karşı koyman için 2 li sıkıştırma yapacak(aralarındaki mentalite farkı en fazla 2 olmalı) bir dl/r ve bir ml/r olmalı. Kanat oyuncuların istediği kadar hızlı olsun ya da istediği kadar iyi defans yapsın tek kişi başa çıkamaz sadece tek kişi de yetmiyor dediğim gibi mantaliteleri de iyi ayarlaman lazım.
    neyse iyi fm ler..
    dostum eger taktigi deneyip konusuyosan eywallah ama taktigi denemeden lütfen taktik hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapmayın...sevgili arkadasım eger taktigi acarsan defanstaki 3 oyuncununda defansa çakılı olarak oynadıgını göreceksin ayrıca defansif ortasaha oyuncularının bir taneside defansa yönelik oynuyor... oyun içinde defansif ortasahalarda biri defansa dayalı oldugu için defans 4 kişi yapılıyor ve defansif ortasaha oyuncusu defansa geldigi zaman defansın kenarındaki oyuncular kanatlara açılıyor ve olası bir tehlike önlenmiş oluyor...eger oyuncu özelliklerini acacak olursan göreceksin...taktigi deneyen arkadaslardan menun kalanlarda var verim alamadıgını söyleyenlerde var ama taktigi denemeden olumsuz yorum yapman bana göre yanlış geliyo...lütfen taktigi en az 3 mac dene ve ozaman bidaha yorum yap rica ederim....

Mesaj Yetkileri