1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık Steaua karşısında galibiyet bekiyoruz. Klip güzel olmuş da görüntü kalitesi çok kötü. Bir de GOAL FOR XXXXX yazılarını falan filan gösterseydin daha güzel olurmuş. Neyse, müzik gerçekten bizim için olmuş. Keşke maçtan önce Bayernlilere bu müziği dinletseydin, arklı bir galibiyet alabilirdin o zaman.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Artık Steaua karşısında galibiyet bekiyoruz. Klip güzel olmuş da görüntü kalitesi çok kötü. Bir de GOAL FOR XXXXX yazılarını falan filan gösterseydin daha güzel olurmuş. Neyse, müzik gerçekten bizim için olmuş. Keşke maçtan önce Bayernlilere bu müziği dinletseydin, arklı bir galibiyet alabilirdin o zaman.
    Sağol.. Görüntü kalitesine bakmadım fazla; çünkü amaç golleri izletmekti. Adam akıllı bir kariyer klibi düşünüyorum zaten bu sezon iyi bir başarı alabilirsem. Ama Mboro mağlubiyeti sonrası 4 - 5 maç yaptım.. Birazdan Steau, Chelsea(belki) ve Crewe maçlarının golleri geliyor....!

-

Steau Bükreş 0-4 Aston Villa

Şampiyonlar liginde bayern ve shakhtar maçlarının ardından sıra Bükreş ekibi, Rumen temsilcisi, Steau'ya geldi. Bunlara evimde fark atarım be!
    Düşüncem ne kadar haklıymış.. İşte bu maçın golleri:

http://www.youtube.com/watch?v=PEZsN6dFA3c

-

Crewe 1-4 A.Villa

Geçtiğimiz sezon finalde Arsenal ' e kaptırdığımız kupayı bu sezon almak istiyoruz. İlk maçımız Crewe takımı ile oldu. Bu maçtan rahat galibiyet beklediğimi söylemiştim maçtan önce.

Moore ve Arshavin'i forvet düşünmüştüm. Arkalarında Lima olacaktı.

ve Gollü galibiyetimiz aldık. İşte goller:

http://www.youtube.com/watch?v=6xb1lDdCLoY

Kardeş,oyunu bırakman bizim gibi anlatımına hayran kalan ve takımın gidişatını merak eden fm cileri üzdü gerçekten.ben konuyla alakası olmayan bişey sorayım.bu arkaplanları nereden buldun?hepsi gerçekten çok güzeller.

Mesaj Yetkileri