İlginize teşekkürler lig hakketen zor bide ben bundes ligada hiç oynamadım diğer liglere göre çok daha sabit takımlar var kesin kazanırım dediğim maç çok garip bitiyo falan onun çin dikkatli olmak gerek neyse devamı aşşağıda pek iç acıcı değil ama olucak bu iş azim her taşı delermiş
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hafta içibizim için pek iyi geçmemişti sakatlar iyileşmemişti Stuttgartta ise sakat yoktu ama bizim altımızda oldukları için onlardan puan alıp en azından şimdilik devre dışı bırakmalıydık maça dakikalar kalmıştı biz son taktikleri soyunma odasında veriyorduk rakip 4-2-3-1 gibi bir diziliş ile sahaya çıkacakt biz ise baklava diye tabir edilen 4-4-2 ile normal 4-4-2 deişmel kullanacaktık takımlar sahaya çıktı
Stuttgart - Aachen
Maç çok hızlı başladı tabi Stuttgart için 7.dakikada Da silva adlı oyuncu geçen sene Ümit Karanın Manisaya attığı golun aynısını benim ağlarıma gönderirken benim Ahh achen ah diyesim geliyordu zaten çok geçmeden 11.dakikada bu kez Thomas Hitzlperger yaklaşık 30 metreden kale ağlarımı görüyordu 2 - 0 tabi pes etmiş değildim topluca yüklenin komutu vermişken 15 de Simao Pinto jeneriklik bir gol attı sağ kanattan kaleye yaklaşık 40 metreden öyle bir vurduki ben şk olmuştum ama skor hala 2 - 1 di ben tam umutlanmışken 24 de Benjamin Lauth 26 da Da silva skoru 4 - 1 e getirirken benide 17.sıraya gönderiyordu ben biraz daha takımı geriye çektim malum avarajı korumalıydık ama tam 31.dakikada Vedad İbisevic Alejandro Gomezin maç başından beri verdiği pasların 20.sinde golü stuttgart ağlarına gönderdiğinde skor 4 - 2 olmuştu stutgartt biraz geriye çekilmişti ama sürekli kontra kolluyorlardı tam bu kontralardan birinde orta sahada kaptırdıkları topu lehmann 35 metreden stutgart ağlarına gönderdiğinde skor 4 -3 olmuştu bukez ben umutlanmıştım ilk yarı bu skorla bitti bense devre arası takıma ga vermekle meşguldum fakat ikinci yarı Stuttgartın lanetini üzerimizden atamadık Hilbert ve Hitzlpergerin goleri ile maçı 6 - 3 gibi bir skorla kaybetiştik
Söyleyecek fazla söz yoktu çünkü olmayacak şutlar gol oldu kalecimin büyük hatalarıda buna eklenince bu skor ortaya çıktı maç sonunda kalecimi son kez ikaz ediyordum bu moral bozukluğu ile berlin maçına çıkacaktık tek avantajımız Jan Schlaudraff ın dönmesi ve maçı kendi evimizde oynamamız olucaktı
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aachen - Berlin
![]()
Maça damgasını vuran iki şey vardı birincisi çok pozisyona girmem ikincisi ise kalecim Straub du zira bunu ben 2 - 0 öndeyken yaptığı hatalı pas ile önce skoru 2 - 1 getirmesiyle gösterdi sonra benim kapasitem bu değil takım için nasıl daha fazlasını yaparım diyerek pozisyon yokken kendi kalesine gol de atarak bu alanda farklı bir rekor kırıp 2 - 0 geride giden Hertayı maça ortak etti ilk yarı bu skorla bitti devre arası takıma siz iyisiniz ama bu herif tam bir hain derken bütün oyuncular 35 yaşına girmiş Strauba öfke kusuyordu bende yedek kalecimi iknci yarı oyuna sokarak başladım ikinci yarı Yıldırayın harika golü Malik Fathi nin frikik golu ile 2 - 4 bitti Aachen puana hasret ben kaleciye nidaları ile stattan çıkıyordum
2 maçta 10 yemiştik ve 4 maç 6 puan hedefimizin ilk ayağında 0 çekmiştik be basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaparkn istifa sesleri ieriye kadar geliyordu
G:Evet sayın Aytekin yine kaybettiniz 17. sıradasınız iki maçta 10 gol yediniz daha kötüsü sadece 18.lik olurdu zaten 18. Mainz lada eşit puandasınız
A:Ne münasebet efendim biz iyi maçlar çıkarmışız Stuttgartta evinde 3 gol atmışız bugun burda 30 . dakka da 2 farklı öne geçmişiz ama bir kişinin sorumsuzluğu dikkatsizliği bizi iki maçta enaz 4 puandan etti şimdi bakıyorumda son iki haftada toplam 5 gol ve üstü atan bütün takımlar kazanmış peki biz niye kazanamamışız bunun analizi yok bunun tek bir cevabı var kalecimiz Straub ve klüp onunla ilgili ne gerekiyorsa yapacaktır
G:Peki önümüzdeki haftalarda bu böylemi devam edecek malum uzun süredir kazanamyorsunuz taraftar istifa sloganlarına başladı bile ve ligde 17.siniz
A:Yoook canım taraftarımız rahat olsun kötü giden bişey yok Aachen büyük bir klüp sakatlarımız iyileşti yakında gerekli patlamayı yaparak şampiyon olacağız!!!!!
(toplantı salonunda gülüşmeler olmuştur)
A:Toplantı bitmiştir yakında bundes ligada Aachen efsanesi esecek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Madem Türksün!!!!
Aachen Klübünün teknik patronu Aytekin dün 4-2 kaybettikleri maçtan sonra tüm medyayı şok etti adeta Madem türksün göster ürksün sözünü haklı çıkaran Aytekinin toplantı sonunda şu sözleri gülüşmelere yol açtı
"Yoook canım taraftarımız rahat olsun kötü giden bişey yok Aachen büyük bir klüp sakatlarımız iyileşti yakında gerekli patlamayı yaparak şampiyon olacağız!!!!!" Aytekin bu sözleri söyleye dursun Aachen Bundes Ligada 17. sıradaki istikrarını iki haftadır koruyor
Kim tutar seni
Aachen klübünün Mustafa Denizliden sonra ilk Türk menajeri Aytekin 17.sıradaolmalarına rağmen kötü giden hiçbirşey olmadığını şampiyon olacaklarını söyledi fakat otoriteler Aachen in ligden düşeceğine kesin gözüyle bakıyorlar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntılı Yanıtla