1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Almennia Aachen Şampiyon mu Olacak ???

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

durum biraz düzelmiş

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    durum biraz düzelmiş
    Durum baya düzeldi aşağıda Cottbus Gladbach ve Wolfsburg maçları var bu maçları sonunda 11.sıraya kadar yükseldim ama yine zorlu bir dönem var önce HSV sonra Shalke bu maçlardan puan alabilirmiyim bilmiyorum rakiplerin puan kaybetmesini beklicem artık

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zorlu bir seriyi arkamızda bırakıp 11.hafta Cottbus maçının hazırlıklarını tamamladık MEdya bizi favori gösteriyordu fakat ben oyuncularımı rehavet konusunda uyarıyordum

11.hafta Bundes Liga

Cottbus - Aachen

Maça hızlı başladık 20 de Alejjandro Gomez 10 hafta sonra ikinci golünü atarke bizide rahatlatıyordu maç ortada geçiyordu Cottbus un neden hiç düşme potasına girmediğini yaptığı ataklardan anlıyordum ilk yarı 1 - 0 üstünlüğümle bitti ikinci yarı tempoyu düşürüp kısa paslarla oynamaya başladım top bende kalıyordu bunun da meyvesini 69 da kaleciden dönen topa vurarak profesyonel futbol kariyerinin ilk golünü atan Gaston Porfiri ile alıyorduk maç bu şekilde bitiyordu deplasmanda altın değerinde bir 3 puan daha almıştık şimdi önümüzde ligde 17.sırada ulunan bu hafta werderden 6 gol yiyen gladbach vardı

Maç sonu basın toplantısında Gladbach ve Wolfsburgu yenerek yükelişe devam edeceğimizi söyledim

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12. hafta da oynayacağımız Gladbach maçına yine sıkı idmanlarla hazırlanıyorduk genelde fizik ve kondisyon idmanları yaptırmamdan dolayı sakatlıklar artmıştı ve bu bana pahalıya patladı çünkü Jan Schlaudraff ve İbi sevis 1 hafta sakatlanmıştı aslında maça çıkabilirlerdi belki ama nasıl olurdu bilemiyorum ben de riske girmeden nemeth i ilk 11 alırken sezon başında genç takıma yükselen 16 lık Denis Malchow as takıma çağırıyordum takım hazırdı soyuna odasında so taktikleri verdik 4-2-3-1 ile sahaya çıktık

12.Hafta Bundes Liga

Aachen - Gladbach

Maça çok hızlı başladık ama nemeth felaket oynuyordu çok kötü goller kaçırıyordu ilk 5 dakikada girdiğimiz pozisyon 3 dü fakat golü 6 da Nando Rafaelin ayağından Gladbach buluyordu ama ben bu baskının sonuc getireceğine gönülden inandım ama 30 a kadar nemeth in kaçırdığı pozisyon sayısı 8e ulaşınca bir kumar oynayıp Denis Malchow u sahaya nemeth in yerine sürdüm ve genç oyuncu bu güveni boşa çıkarmayarak ceza yayının zerinden yaklaşık 20 metreden topu kalecini solundan ağlara gönderirken bende sevinçten havalara uçuyordum çıktığı ilk maçta dahası 16 yaşında takımına beraberlik golünü kazandıran Denis Malchow du ilk yarı bu skorla biterken Gladbach ın hakkını yiyemem çok iyi kapanıyordu daha doğrusu biz yine çok golkaçırmaya başladık Nemethin yerine aldığım Malchow da acemi şansı ile attığı golde sonra silindi ve gitti dakika 70 ve 76 da Gomezin şutları üst direkte patladı ben artık bu maç gitti derken lehmann 35 metreden öylebir asıldı ki kaleci topu ancak ağlarda görmüştü biz ise hakkımız olan golü 81 de bulmuştuk zaten Gladbach lı oyuncular üzülmemişti bile İbisevic veya Schlaudraff bu maçta oynasaydı bi 6 gol de bizden yiyebilirlerdi ama 2 golle kurtulmuşlardı biz ise ilk kez bu kadr pozisyona girmştik

Maçtan sonra takımıma teşekkür ettim artık iyi günler bizi bekleye bilirdi 12.sırada idik düşmek ve çıkmak için üstüste kaybetmek veya kazanmamız gerekiyordu artık daha rahat oynayacaktık maçlarımız

Basın toplantısında haftaya rakibimiz olacak Wolfsburgun Hamburg deplasmanında 4-0 yenildiğini öğrenmiştik buda onları 16.sıraya düşürmüştü
    G:İlk kez iki maç üst üste kazandınız
    A:Farkındayım
    G:Bugun iyi oynayarak kazandınız ama
    A:Farkındayım
    G:Haftaya Wofsburgu yenerseniz 3 maçlık bir seri olucak
    Anunda farkındayım
    Geki
    A:taoplantı bitmiştir

iki maçıda kazandık Wolfsburg deplasmanına eksiksiz gidecektik tabi sakatlık olmazsa.....

Wolfsburg gerçekten zor günler geçiriyordu o kadro ile 16.sıraya kadar düşmüşlerdi yenilmiyorlar her hafta fark yiyorlardı biz deplasmanda ipini koparmış boğa gibi saldıracaktık taktik 4-2-3-1 di fakat hafta içi sakatlanan Gaston Porfiriniin yerine forvetteki Schlaudraffı çekip ibisevici 11 e almıştım bakalım neler olacaktı

13.Hafta Bundes Liga

Wolfsburg - Aachen

Maça hızlı başlayan taraf Wolfsburg oldu dakika 1 de Henkenin kafa topuu elinden kaçıran kalecim yine kendin bana hatırlattırmıştı oynama sırası bize gelmişti fakat biz ancak 30 da golü bulmuştuk kornerde kalecinin sektirdiği topu boş kaleye atmak Gomez için hiç zor olmamıştı tabi 38 de Henke Gladbachı 2 -1 öen geçirrirken bizde defans güvenliğini bıraktığımız için kendimize kızıyorduk ilk yarı bu skorla bitti soyunma odasında takıma bağırıp çağırmıştıp hepsine rezalet oynadıklarını söylemiştim ikinci yarı için takımlar sahaya çıktıklarında bizim bazı oyuncularımız çok hırslı gözüküyordu
    İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı karşılıklı ataklar oluyordu biz 63 de İbisevicin düşürülmesiyle kazandığımız penaltıyı Jasso ile gole çevirirken dakikalar64 ü gösteriyordu ben ise topluca yüklenmenlerini söylüyordum derken 77 de Gomez ibisevic ile yaptığı duvar pasında topu tavana astğında skor 2 - 3 olmuştu şimdi biz öndeydik ve yine biz yükleniyorduk ama gladach çok tehlikeli kontralar geliştiriyordu dakikalar 81 i gösterirken Schlaudraffın ceza yayı içinde düşürülmesiyler bir frikik kazanmıştık topun başında Alejandro Gomez vardı ölçtü biçti vurdu ve Gol olmuştu inanamıyordum durum 2 - 4 olmuştu Wolfsbur yine 4 gol yemişti ama Gomoz Hattrick yapıyordu bir orta saha oyuncusu 3 gol atıyordu ama ikinci yarı takım harika oynamıştı hakem son düdüğü çaldığında wolfsburg yıkılıyordu

Soyunma odasında onlara muhteşem oynadıklarını söylememe ramen bazı oyuncular medyaya benim onlara çok sert davrandığımı söylemişti benim basın toplantımla imse ilgilenmiyordu bütün muhabirler Gomezin peşindeydiler maçtan sonra bütün Almanya basını ve Wolfsburg menajeri Gomezden etkilendiğii söylüyordu

Kim bu çocuk

Sezon başında Arsenal de Sarandi takımından 110000euroya alınan Alejandr Gomez bu sezon ortaya koyduğu performansla dudak ısırtıyor ilk maçlarda fazla varlık gösteremeyen fakat son 4 maçında forvet arkasına geçirilince harikalar yaratan genç futbolcu Woflsburgu adeta tek başına yıktı İngiltereden Aston Villa ve Newcastle ın listesine aldığı genç oyuncu için Aachen klübü yaklaşık 7.5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi Gomez bu sezon oynadığı 14 maçta 5 asist ve 5 gol atarak takımının başarısında büyük pay sahibi oldu.

Biz 3 de 3 yaparak ayrı bir rekor kırmıştık rakip şimdiki 2.sıradaki Hamburgdu ve bu haftada Leverkusene 3 atmışlardı

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

şu ana kadar okuduğum en güzel hikaye diyebilirim.Takıma verdiğin taktikleri okuyunca fm yi daha da oynayasım geliyor.Devamını bekliyorum.

Mesaj Yetkileri