1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Almennia Aachen Şampiyon mu Olacak ???

Hybrid View

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Zorlu 2 maçıda kaybetmişsin olsun inşallah toplarlanırsın

Şimdi oynadığım Bochum (hem kupa hem lig rakip oldu), Bielefeld ,FC Bayern, ve Werder Bremen maçlarında büyük süprizler var bir bilemedin 3 saat sonra yazarım takım toparlanma sinyalleri veriyor ama bu puan cetveline yansımadı hala
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    2 maçta 10 gol yemişsin bravo
    emin ol hiç zor olmadı Stuttgart maçında kaleci Straub kaleyi tutan her şutu içeri aldı Berlin maçı belli adam o kadar çoştu ki kendi kalesinede gol attı benim attığım 5 gol gümbürtüye gitti ben ona yanıyom 5 golle ben 5 puan alırdım diğer maçlarda berlin ve stutgart maçını yayınlaya bilirim hem çok güzel goller var hemde kalecinin ne kadar süper olduğuna tanıklık edin istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    Şimdi oynadığım Bochum (hem kupa hem lig rakip oldu), Bielefeld ,FC Bayern, ve Werder Bremen maçlarında büyük süprizler var bir bilemedin 3 saat sonra yazarım takım toparlanma sinyalleri veriyor ama bu puan cetveline yansımadı hala
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

emin ol hiç zor olmadı Stuttgart maçında kaleci Straub kaleyi tutan her şutu içeri aldı Berlin maçı belli adam o kadar çoştu ki kendi kalesinede gol attı benim attığım 5 gol gümbürtüye gitti ben ona yanıyom 5 golle ben 5 puan alırdım diğer maçlarda berlin ve stutgart maçını yayınlaya bilirim hem çok güzel goller var hemde kalecinin ne kadar süper olduğuna tanıklık edin istiyorum
    kardeş yolla ayrıca bende bilirim o kaleci acısını..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

biliyorum zor olmadığını hani derler ya imkansız bir şey yoktur bende inanmazdı ama artık inanıyorum

Mesaj Yetkileri