Ve İtalya Kupası'nda finale adımı yazdırdım.Birazdan kimleri eleyip oraya geldiğimi aktaracağım...
Kaldığımız yerden devam edelim;
Sırada Chievo ile kupa maçım vardı, ilk maç deplasmanda 2-2 sona erdi. İçerde galip gelip tur atlayacağıma inanıyordum. Devam eden maçlarda da rahat galibiyetler almaya devam ettim. Fikstürde görüldüğü gibi evimde Piacenza'ya 1-0 kaybettim. Hedef 150 gol diye yola çıktık fakat evimde gol atamazsak nasıl 150 golü bulacağız bu da ilginç?
İtalya Kupası'nda çeyrek finaldeki rakibim Palermo'ydu. İlk maçı 2-1 kaybetmeme rağmen, 2. maçta müthiş bir performans gösterdim ve yarı finale çıktım.
İtalya Kupasında şimdiki rakibim İnter'di. Mutlaka bu turu da geçmem gerekiyordu. Sezonun en zor maçlarını oynayacağımı düşünüyordum. İlk maç deplasmanda 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skor sevindiriciydi, geçeceğime inanıyordum.
İkinci maç başladı, 11. dakikada Del Piero'nun kafasıyla 1-0 öne geçtik. İnter pek etkili gelemiyordu. 23. dakikada takımın en büyük kozu Trezeguet sakatlanınca şok oldum. Maçın bu dakikadan sonra daha zor geçeceğini düşünüyordum. Ama yanılmışım, Trezeguet yerine aldığım Zalayete adeta bana nazire yaparcasına golleri sıralamaya başladı. 3 gol atarak hatrick yaptı. Bu kadar gol atacağını ve 4-0'lık bir skoru hiç beklemiyordum.
Juventus nerede olursa olsun, karşısında İnter varsa mutlaka onu geçmesini biliyor.
Ligdeki durum da aşağıdaki gibidir. Sanırım hedefe ulaşamayacağız...
![]()

Birazdan kimleri eleyip oraya geldiğimi aktaracağım...