yenilik güzel olmuş
yenilik güzel olmuş
Sabir arkadaslar hersey yapilacak
Ben yeşil renkte olan 'Ana sayfa' vs. olan butonları çok kullanıyordum.Onlar da olsa tam süper olucak.
Harika olmuş.. Şu sağ ve sol taraflarıda biraz doldurursak harika duracak.
Avatarların boyutlarını büyütsek?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
tema çok güzel olmuş haırlı olsun herkese yönetici yıldızları,kilitli konu butonları,yeni konu açma butonları falan değişecek heralde
Bu Mesajın üstünde gün ve saatin yazdığı bölüm Gri yerine daha koyu bir renk kullanılırsa daha iyi olur.Böyle çok soluk geliyor bana.
Avatarlar hakkında bilgi verilirse iyi olur.
Şimdi baktım siteye fırsatım olmadı.Gerçekten güzel olmuş.Ellerinize sağlık.![]()
imza yazılımda bi sorun var heralde bn yazı tipini değiştiriyorum yazınca tekrar eski yazı tipine dönüyor...
Ama sen nasıl ekledin?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hayırlı uğurlu olsun tüm Türksportal ailesine güzel şeylere vesile olacağından eminim.Ancak bu aşamada olan gelişmeleri sabırla izlemeleyiz.Görevli arkadaşlar kolay gelmesini diliyorum.
Arkadaşlar avatarlarda bir sorunmu var yoksa site değişikliğinden mi kaynaklanıyor.Düzelirmi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yöneticilerin yazısı dev gibi bizimkiler minicik bişey![]()
Simdilik sitenin avatarlarini kullanin arkadaslar
Bu ne yahu...
Volkan abi 5 dakikada bir değişiklik yapıyorsunuz...
Gerçekten süper oldu Sitenin teması..![]()
evet tema süper oldu ince ayarlara geçilse artık...
Yanlar neden boş onu anlamadım, tema güzel gerçekten..
Avatar çok da önemli bişey değil ki yav, neden bu kadar takıldınız ki..
Bir tek bu garibim kalmış değişmeyen
Veya değişti bende gözükmüyor
Bende alıntı yerleri felan yeşil bazı arkadaşlar da değişmiş ama bende eskisi gibi..
ctrl + F5 yapın düzelir![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Düzeldi sağ ol Volkan abi.![]()
Teşekkürler Volkan Abi... Benimde düzeldi...