1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: ''En aşağıdan tepeye-Fmsmyrna Kariyeri''

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş ee son şans vermişlerdi ne oldu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    kardeş ee son şans vermişlerdi ne oldu
    heralde barcelona maçından aldığım beraberlik yetti derbi sonuçta şuan yönetim hayal kırıklığında ve güvensizim önümdeki 5 maçı kazanıp kovulmamayı umuyorum lig bitiyor zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

--MURCİA BERABERLİĞİ--

Espanyol Murcia deplasmanından 1 puanla döndü.Paulo Andre'nin penaltıdan bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı Espanyol.

Ancak son çeyreğe girilirken eski Espanyol'lu Jose Andres SUanes Murcia adına golü buldu.Hemen ardından Miguel Oalanca Espanyol'u 10 kişi bıraktı.

Daha sonra defansif bir oyun serglieyen Espanyol 1 punala yetindi.

--ESPANYOL ŞOV--

Espanyol ligin zayıf takımlarından Alaves karşısında üstün bir oyun ve 4 golle rahat bir galibiyet aldı.

Maça hızlı başlayan Espanyol sağ bek oyuncusu Josemi'nin güzel vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Ardından Nene'nin ortasında Bisevac topu kendi filelerine yolladı.

2.yarıda oyuna giren Francis Gil2in ortasında kafayla topu filelere yolladı ve 3-0 oldu.Golden 2 dakika sonra Bazuaye'nin uzaktan şutuyla durum 3-1 oldu.

Artık maçın son dakikalarına doğru yine Gil'in ortasında Francis durumu 4-1 yaptı.

---BÜYÜK ŞOK!!!---

Espanyol yönetimi ani bir kararla T.direktör Erdi Gülşen ile yola devam etmeyeceklerini açıkladı.Ve Erdi Gülşen'in işine son verdi.Espanyol 12.sırada bulunuyordu.

---Veeee T.Direktör Erdi Gülşen Fulham'da---

Erdi Gülşen geçen sene ligden düşmekten son maçta kurtulan Fulham'ın menajeri oldu.Erdi Gülşen şöyle konuştu:
    ''Espanyol'dan tatsız bir şekilde ayrıldım.Bende artık yeni bir heyecan arıyordum Fulham'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum.Bu yüzden burdayım hedefim önce Fulham'ı ligde tutmak olacak.Premier Lig zor bir lig''.

Transfer yapıcak mısınız? şeklindeki soruya ise;

''Elbette takip ettiğimiz oyuncular var gerektiği zaman ben gerektiği zaman ise arkadaşlarım Dünya'nın dört bir yanında oyuncu izliyor.İlk müjdeyi vermek istiyorum.Eğer çalışma iznini alabilirsek Pavlidis'i kadromuza katacağız.'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Kadifekale

Fulham'a gitmişssin artık orda başarılı ol.Yani ligde kalda yeter.Devamını bekliyorum
    100.yıl önce doğdu şanlı efsane...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

---SHEFFİELD ZAFERİ---
    Fulham Sheffiek United ile evinde karşılaştı ve maçı 2-0 kazandı.Maccari'nin ilk yarıda attığı golle durumu 1-0 yapan Fulham 67.dakikada Colins John'un golüyle durumu 2-0 yaptı.İlk golü atan Maccari son dakikada 2.sarıdan oyundan atıldı.

---SÜRPRİZ BERABERLİK---
    Fulham ligin son sıralarındaki ekiplerden Crystal Palace ile berabere kaldı. Bunda hekeminde büyük payı vardı.İlk yarıdıa Marchisio ile öne geçen ekip 64.dakikada penaltı ile alakası olmayan bir pozisyonda beyaz noktayı gösterdi.Durumu 1-1 yapan golü Knight attı.Ve maç böyle sona erdi.

İşte penaltı pozisyonu:

Penaltı pozisyonun penaltı olmadığı gerçeği şu şekilde ortaya çıktı.Medya sorusuna penaltı değildi diyen Erdi Gülşen herhangi bir uyarı almadı.Çünkü karar gerçekten yanlıştı.

---YİNE ŞOK KARAR---
    Fulham evinde oynadığı Birmingham maçında yine bir şok karara uğradı.Fabio Ferreira'nın penaltıdan bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapatan takım henüz 2. yarının başında ofsayt olan pozisyonun gol verilmesiyle yıkıldı.Ofsayt golünden sonra morali bozulan ekip bastırsada katı Birmingham defansını geçemedi.

İşte ofsayt pozisyonu:

Erdi Gülşen Fulham'ın resmi internet sitesine şöyle konuştu:''Yeter artık burada futbol oynamaya çalışıyoruz.Ancak emeğimiz çalınıyor.Son hafta olan ofsayt pozisyonu zor bir pozisyon görülmeyebilir.Ancak penaltı pozisyonu halen aklımda .Fulham'ın yukarılara çıkmasını istemeyenler var.Oyuncularım Manchester United maçı öncesi çok üzgün.Umarım o maçta gereken cevabı veririz.''

Mesaj Yetkileri