Abi senin dönemin de başka bizim dönemimiz de başkaGözümüzü korkutuyolar ya.Haziran'ın 15'ine kadar okul var yoklama alınacak diyolar.Mecbur gidiyoruz.Hele bir de devamsızlığın 15 in üzerindeyse...
![]()
Abi senin dönemin de başka bizim dönemimiz de başkaGözümüzü korkutuyolar ya.Haziran'ın 15'ine kadar okul var yoklama alınacak diyolar.Mecbur gidiyoruz.Hele bir de devamsızlığın 15 in üzerindeyse...
![]()
(/s)
İşte bir guş daha
Sağolasın ibo hoşgeldin gece gece hayırdır.![]()
Sağolasın İbo...Gel sende katıl muhabbete.Baya koyulaşmaya başladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Guşlar yavaş yavaş tünemeye başladı![]()
(/s)
Kim demiş ne tünemesi.![]()
Bişey derdimde neyse canım
Yarın okula gitmiyorum.Gel sabahlayalım Emre abi![]()
20 gündü devamsızlıklar.. 20 günü şınca kalıyodun.. Ben her zaman yaz sonuna ayırırdım devamsızlığımı zaten arada da rapor kullanırdım. Karne de öğrenci devamsızlığına baktığın zaman hep 19.5 gün görürsün.Hiç 20 olmadı. ona göre ayarlardım. Sağolsun müdür yardımcısı kafa adamdı da bayaa bi yardımcı oluyordu o da tabii
![]()
![]()
Bizim müdür yard. kafaya aldım vallaHocam idman'a gidiyorum bi izin ayarla
-Tamam oğlum kafana göre takıl
Bu yani![]()
(/s)
Yarın bebelere çöp toplatacaklarmış.Sen toplamayacak mısın Ayg?
![]()
adana'nın neresindensin Deli Ruh ?
(/s)
İçinden merkez merkez.
:selamsızbandosusmayl:
Banane ya ben niye topluycam.Bebe sensin tamam mı
Okul bitti diye üzülüyo.Adama bak
Ben kaçtım yarım saat 1 saat sonra gelirim.(:
Ayg soruma cevap vermedin.![]()
Last edited by Deli_Ruh : 03.Haziran.2008 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
toplayacaksın Ayg hiç kıvırma şimdi.
Avcılar'da olacaksan geleceğim toplamanı seyretmeye.![]()
Yarın da bir giderim.Etrafı bir kolaçan ederim.Sonra bakarım gelen olmaz zaten.
Okul bittiEvdeyim..
(/s)
:selamsızbandosusmayl:
O diziyi bilirim,ama hiç nasip olmadı izlemek..Hayırdır Çağrı Abi, neden kapatma isteği duydun![]()
(/s)
selam emre abi.
adım umut. adana'ya iki hafta da bir geliyorum o da deplasman maçları için. gezmeye pek vaktim olmuyor.![]()
(/s)
Aleykümselam...
Peki izlerim bir ara.Kanal 1'de hangi günler? Eski dizileri hafta içi hergün gösteriyorlar bu da öyledir heralde?
(/s)
futbolcuyum. amatör 1. lig de bulunan ceyhangücü'nde oynuyorum belki duymuşsundur.
(/s)