1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: CimBomBom... Yeniden!!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    cok güzel transferler yapmisin. Jussi Jääskeläinen benim hemserim, iyi kalecidir
    Hemşehrin mi? Ne güzeeel ... Nerelisin ki sen

Hazırlık maçlarını tamamladıktan sonra transfer işlerine devam ettim.

İşte hazırlık maçlarının sonuçları:

MVV ve Heerenveen maçları çok talihsiz maçlardı. Tam oyuncularımın ayrıldıkları zamana geldi. Kadroyu oturtamamıştım. Ancak Bielefeld maçına transferlerin bir kısmı tamalanmıştı. Siena maçına kadar da transfer tamamlanamadığından istediğim oyunu oynatamamıştım.

Bu maçtan sonra yaptığım transferler büyük yankı uyandırdı. Ancak bunlardn bir tanesi tam bir hayal kırıklığı oldu bana göre.

Forvet diye aldığım adamı orta sahanın her yerine koyabiliyorum. Ancak ortasahanın ortasına aldığım oyuncumun -şimdilik- en verimli olduğu yer forvet

En iyisi, forvet arkasına oyuncu koyarak oynamak olacaktı. Ben de bunu yaptım.

Hazırlık Kampından Şok Haber!

Ümit Karan 4 ay yok!
    Galatasaray'ın bu sezon en önemli gol silahlarından biri olarak gösterilen Karan, Bielefeld maçında girdiği ikili mücadeleden çıkamayınca yerde kaldı. Kulüp doktorlarından gelen haber, Ümit'in yaklaşık 4 ay oynayamayacağı yönündeydi. Yani Ümit en geç Aralık başında, en erken ise Kasımda sahalara dönebilecek.

Bu haberle de moraller bozulmuştu. Ancak çalışmalara devam edilmeliydi. Ertuğrul Hoca 2 transfer bombası birden patlattı.

Daniel Carvalho!!!

Arouna Kone !!!

Bu iki transferle işler düzeldi diyebilirim.

Transferde gelenler-gidenler:

Gidenler

Gelenler

İlk maç :
    Beşiktaş karşısında Süper Kupa finali
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hemşehrin mi? Ne güzeeel ... Nerelisin ki sen