Yahu anadolu lisesi tutturmak okadar kolay degil
Türkce´de mutlaka en az 20 net,sosyalde 20 net,matematik te ve fende iyi netler bulmalisin.
Alican sene basindan beri calissaydin daha iyi olurdu![]()
Yahu anadolu lisesi tutturmak okadar kolay degil
Türkce´de mutlaka en az 20 net,sosyalde 20 net,matematik te ve fende iyi netler bulmalisin.
Alican sene basindan beri calissaydin daha iyi olurdu![]()
Aga çalışmamış işte ne yapsın şimdi az da olsa bir katkısı olsun diye çabalıyor inşallah hayırlı bir yer kazanır![]()
So what?
Saike
Senenin başında sıkı tut dedim, son aylar çalışırım olursa olur çokda önemli değil dedi.. Biz çalışmadık şimdi meslek lisesinde sürünüyoruz, 7-8 ünide toplam 500-600 kişilik kontenjan var.. Anadolu ve Fen lisesi öğrencileri benim alanıma girmeye çalışıyor.. Düşün durumu..
Önemli olan lise tabikide, düz liseden de kazanabilirsin sınavı yani ama işte iyi bir lisede okuyup hazırlanmak çok büyük bir avantaj.. Kazanamasan bile bu sana ders olur, lisede sıkı tutarsın artık.. Hayat maalesef kolay değil..![]()
Ben Oks sınavında hepsini sallamıştım yani hiç bir yeri tutturamadım Meslek lisesinde sürünüyoruz..
Bu sene geçeceğimde Meçhul..!!![]()
Ben söyledim aslında Tosun'a özel istediğin bir meslek yoksa diye meslek lisesi en uygunu senin için diye ama Bilgisayar Mühendisi olmak istiyormuş
So what?
Saike
Yeter üstüme gelmeyin![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
tecrübelerime dayanarak söylüyorumsınavda çok rahat olun rahat olursanız kazanırsınız.ben sınavda şarkı söyledim acayip rahattım 365 puan yaptım.anadoluya gidicekken yanlış tercihten konya tuttu 2. tercihtede bir yer tutmadı düz lisedeyiz şimdi bakalım allah kerim
![]()
Tosun bilgisayar mühendisi olmak o kadar kolay değil.Bilgisayar Mühendisliğine girebilmen için 40ın kesin üstünde Matematik-Geometri,40ın üstünde veya çevresinde Fen,40 kadar türkçe,15-20 tane Sosyal yapman lazım
Eklemeyi uunutmuşum bide okuldan iyi puan alman lazım
Ha oldu üniye girdin öyle güllük gülistanlıkmı geçecek üni?Hyır tabikide![]()
Hayır Öss'den bahsediyor.. (:
kafana dank etti sonunda.çalışmayı aklına getirebildin hee![]()
Matematik ve Fen´i gelistirmelisin Alican.Bu netlerle Anadolu Lisesine giremezsin ne yazikki.Ama sana önerim günde 3-4 saat matematik ve fen calismandir.Daha cok test cöz.
Arkadaşlar abiler.. Şöyle bir durum varki 100 soruyu çözerken süre 1 saat diye biliyordum. Oysa süre 120 dk imiş. Yani ben süre yetmez diyerekten çoğunu salladım. Alacağım en düşük puan bu yani..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Agalar bu yazdıklarınızla ben gerildim yav![]()
So what?
Saike
üniye çok var deyip salmayın kendinizi.lise 1 den itibaren çalışın yoksa açıklarınızı kapatamassınız.ben lise 1 de işi sıkı tutmadım şimdi 2 sene tempolu çalışmak zorundayım.siz sakın bu hataya düşmeyin.lise 1 de altyapınızı sağlamlaştırın.lise2 dede işi baştan sıkı tutun.lise3 ile 4 ü bilemiyorum seneyede onu söylerim![]()
Sınav bu pazar, bu saatten sonra bir taraflarını yırtsa birşey olmaz.. (:
ilerde başını duvarlara vurursan bizi hatırlarsın![]()
neyse beyler sizin bu sınav muhabbetinize doyum olmuyorben azcık fm oyniyim.2013 e geldim dünyanın en iyi menejerlerinden biri oldum sıkıldım.yeni oyun açiyim baride hayecan gelsin
görüşmek üzere...
Ilerde böyle demiyecen ama Alican.Daha önünde 5 senelik Lise hayati var.Ondan sonra kazanirsan üni.Üni de bitmezzz.
Bu arada hafiften sIkintiya soktuk cocugu![]()