Evet bu aralar kafede bir canlanma var hadi hayırlısı bakalım.![]()
Evet bu aralar kafede bir canlanma var hadi hayırlısı bakalım.![]()
Mustafa sana cevap vermiyorum çünkü bu selamlaşma olayı çok büyümesin![]()
So what?
Saike
Selamlaşma olayları zaten kafede büyük bir yer tutuyor.
Artık kafede selamlaşma istemiyoruz odun bir ahali olalım ve birbirimize selam vermeden direk muhabbete dalalım.![]()
![]()
Ben liseden mezun oldum karneler cuma alınıyor çok mutluyum. Lise bitiyor. Yupiiiiiiii.![]()
Batuhan hadi bakalım MEB'den kurtuluyorsun artık senin en büyük düşmanın YÖK.![]()
![]()
İyi iyimiş ya karnen tebrikler...Valla ya yıl sonu brz ilginç gelmiş...hadi hayırlısı...
Ya hiç sorma Ahmet o bana msla PES6 da edit yapıyom 2saat uğraşıyom tam sonuna doru geliyom bi aksilik oluyo oyundan atıyo elektrik felan gidiyo.... Adam da hefes kalmıyo...![]()
Üniversite pek başlayacak gibi değil ama neyse...
MEB'in hiç bir yararını görmedim. YÖK'e bişey demiyorum.Bir tanışmak lazım ama beni tanıdıklarına pek memnun olacaklarını sanmıyorum.
![]()
Aslında bakma YÖK iyidir yahu.
![]()
Senin aran iyi sanırım?![]()
Hiç sorma çooook iyi aramız su sızmıyor.
Benim sorunum daha küçüklerle rektör, dekan vs...![]()
Bende hepsi 5 bekliyorum tabii Alamanca öğretmenlerine attığım son dakika kazığından dolayı beni 84'te bırakmazsalar![]()
So what?
Saike
Akıllı insanın hali bir başka oluyor canım değil mi Şemsi?![]()
![]()
Rektör, dekan sorun değil ben Üni'ye gidiyim adamlara iki günde istifa ettiririm görevinden.
Evet ben msla alıyom diyom böle yapıcam şöle yapıcam işte oynamasını düşünüyom süper olucak diyorum... Tık gidiyo... Ondan sonra bide hiç aynı yapma isteği gelmiyo bana... Ellemiyom...
Geçirir yahu Şemsi sana 5 vermicekte kime vericek...![]()
Ben hiç sanmıyorum Batuhan onlar öyle bir bağlılar ki işlerine! onları oradan kaldırmak biraz zor.![]()
![]()
YÖK'ü severim, rektörü severim, dekanı da severim, bir bölüm başkanımız var şeker gibi adam, dersinden de kalacağım inşallah, o kadar çok seviyorum ki 1 sene daha aynı dersi almak istiyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende inatçıyım burcumda koç zaten. Keçi inadı var bende. Bitti onlar.![]()
Valla sana performans ödevi verecez dediler onda göre 85'e yükselecek dediler ama bende ondan sonra okula gitmedim hiç![]()
So what?
Saike
Siz beşleri konuşun ben Geometri veya Kimya'cıdan birisi iki versin diye dua edeyim.![]()
Bakmayın yahu hepsinin 5 olmasına bizde ne matemeatik vaaar nede fen![]()
![]()
So what?
Saike
O nsl iş ya Metematik yok Fen yok bnm karnemde ztn zyf gelen banko 2ders onlar olmassa her sene Teşekkür alırdım lisede...![]()
Yok dilciyim![]()
So what?
Saike
S.aNo okul.Yes uyumak
![]()
Günaydınlar. Ohh be öğlene kadar yatrmak ne kadar güzel. Ahmet77 özel mesaj çektim cevap versene la![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.