Bu çok iyi haber valla Milan çok güçlenir böylece hemde Sheva eski günlerine geri ve gelecek sene ligde şampiyonluğun en büyük adayı oluruz..
Bu çok iyi haber valla Milan çok güçlenir böylece hemde Sheva eski günlerine geri ve gelecek sene ligde şampiyonluğun en büyük adayı oluruz..
So what?
Saike
Sheva geliyor..![]()
So what?
Saike
Eskisi gibi olmaz...Yinede gelmesi iyi olur... Milan la özdeşleşmişti...
Sheva crespo gibi ingilterede uyum sağlayamadı eminimki milan'a geri dönse eskisi kadar başarılı olur...
Milan'da herkesten bonservisi nedeniyle vazgeçiyor oyunucu alamayacaklar heralde![]()
Pahalı geldiyse başka forvet aramaya başlıyacaklardır.![]()
Hem Milan eskiye hem Sheva eskiye dönecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Shevchenko'nun dönüşü Milan için süper olacak.Premier Lig'de iyi değildi zaten.
Juve 1.ligde 1-2 sezon bocalayabilir bence. O yüzden ŞL Kupası sahibi Milan favori olmalı.![]()
Abartmayın isterseniz. Milan'ın gençleri gümbür gümbür geliyor. Pek az göz önünde. Say desem Gourcuff, Kaka dersiniz. Ama altyapı takımı bu sene İtalya'da şampiyon oldu. A takıma zamanla yükselecekler. Takımda 30 yaşın üstündeki futbolculardan birçoğu oynamıyor zaten. Yaşlılara da bakın. Maldini, Serginho, Cafu kötü mü oynuyor? Koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Sonuçta gençlerden daha iyi oynuyorlar.
İtalya Serie A'ya bir sezon aranın ardından yeniden dönen Juventus transfer döneminde gerekli takviyeleri yapmak için büyük bir çaba sarfediyor. Daha önce Ajax'ın golcü oyuncusu Klass Jun Huntelaar'la ilgilenen ve bu futbolcuyu kadrosuna katmak için Ajax'ın kapısını aşındıran Juventus şimdi de bir başka Hollandalı Rafael Van der Vaart'ın peşine düştü.
İki sezon önce Ajax'tan Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg'a 5.5 milyon Avro'ya transfer olan Van der Vaart için Juventus 12 milyon Avro'yu gözden çıkarmış durumda. Bugün Alman Bild gazetesine bir açıklama yapan Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved takımının Van der Vaart'ı almak üzere olduğunu açıkladı. Juventuslu yetkililerin bu hafta arası Hollanda'ya giderek yıldız oyuncunun transferini bitirmesi bekleniyor. Juventus'a satılmasına kesin gözüyle bakılan Rafael Van der Vaart için Hamburg, daha önce de Juventus'tan 20 milyon Avro talep etmişti. 16.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
So what?
Saike
Rafael Van der Vaart'ın oynayamayacağı kulüp yok bana göre. Tek dezavantajı çok sık sakatlanması. Uzaktan muhteşem şutları var ve çok teknik. Juventus harika bir transfer gerçekleştirmiş olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence de Juventus için çok faydalı olur.Çabuk toparlanmalarına katkı sağlar.
çok güzel bir transfer olur süper bbir adam
shevanın gitmesi hataydı
Milanda para kıtlığı başladık heralde herkesin bonservisi pahalı geliyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Karakter meselesi ama babam gibi taptıgım bir adam bana ''köp*k'' iması yapsa bir daha yuzune bakmazdım. Sonucta futbolda profesyonellik diye bir sey var.
Süs olsun diye almışlardırBerlusconi'yi gectim de Ancelotti neden gelmesini istemis anlayamadım!
Milan bazı oyuncularını satıp para kaynağı yaratmalı yoksa 37-38 yaşınadki adamlar transfer edecekler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Del Piero_10 iki mesajında da koptum..![]()
Bence bi halta yaramaz demiyecem çünkü isabetli olmuş.Ama ThersoN haklı birazda karakter olmalı insanda..
Son zamanların gördüğü en iyi futbolculardan biri.Juve bu işi bitirirse süper takviye yapmış olur.
alsalar takım için çok iyi olur onun büyük takımlarda oynaması gerekiyor ona yakışır
İnşallah alamazlar.Milan'a karşı oynamamalı.
![]()
Eşi geri dönmek istemiştir.![]()
![]()