1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: buda benim mütevazi kariyerim(Tottenham)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by niekine View Post
    keşke bnde böle istikrarlı devam edebilsem lige.. ama olmuo.. ilk sezon bi taktik buluom..2.sezon a girince aynı taktik aynı kadro aynı takım olmasına rağmen sürekli kötü sonuc alıorum..hatta favori olduum maçlarda bile..
    uzun lafın kısası.. helal olsun başarılar tebrikler
    kardei övünmek gibi olmasından bende son 7 fm ve ayrılmadan önce cm vardı yani artık baya bir aşınalık var oyuna ıncığını cıncığını biliyorum o yüzden başarılı olmam geçte olsa gerçekleşiyo....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by debak View Post
    Valla super bi kariyer 2014 yilinda zaten tanidik adam falan kalmiyo isin zor devamini bekliyoruz
    yok yaa daha tanıdık adamlar var robinson messi downing gerard rafinha ama işin tatlı kısmı genç oyuncuları bulup yetiştir

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    kardei övünmek gibi olmasından bende son 7 fm ve ayrılmadan önce cm vardı yani artık baya bir aşınalık var oyuna ıncığını cıncığını biliyorum o yüzden başarılı olmam geçte olsa gerçekleşiyo....
    Abi bende CM 03-04 FM 05-06-07 oynadım hepsini... Yahu bu 07gibisini görmedim çok ilginç bir oyun yahu... Taktik ler kısa dönemli 22Kişilk kadronun 14ü sakatlanıyo... 17yaşında adam bitiriciliği 20...

Neyse Kariyeri gölgelemiyelim sorunlarla... Başarılar Abi...

Mesaj Yetkileri