Üzerine alındıysan neden olmasın...!Beni mi?![]()
![]()
![]()
![]()
İstiyosanız biz çıkalım kafeden![]()
Yok canım gerek yok ihtiyaç duyarsak biz çıkarız.İstiyosanız biz çıkalım kafeden![]()
![]()
MAKELELE'Yİ KARŞILAMAYA GİTTİLER, KARŞILARINA BATİSTA ÇIKTI...
Yabancı transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Beşiktaş'ın bir süredir görüşme halinde olduğu Chelsea'nin Fransız yıldızı Makalele'yi öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getireceği iddiası ortalığı karıştırdı.
Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı.
Makalele'yi beklerken karşılarında ellerinde bavullarla tatilden dönen Konyasporlu Batista'yı gören basın mensupları büyük bir şok yaşadı.
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot daha önce Milliyet'e yaptığı açıklamada, Makalele'nin, Anelka ve Tigana'nın, Beşiktaş hakkında olumsuz bilgiler vermesi nedeniyle Beşiktaş'a gelmekten vazgeçtiğini açıklamıştı...
Batista da ne sevinmiştir amma![]()
İyi bari bende seni severim abi![]()
Ne zaman seni düşünsem..
Bir CEYLAN su içmeye iner.
Çayırları büyürken...
Büyürken gördüm gülüm her sabah,
Her akşam seninle yeşil bir zeytin tanesi..
Bir parça mavi deniz alır beni....
Seviyorum seni.. Ekmeği tuza banıp.
Banıp yer gibi... Geceleri ateşler içinde uyanarak..
Ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Onur Akın'la içli dışlı olma fazla Mustafa.![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
uykum kaçtı yatmıştım kalktım![]()
Korkma söylemem, adını kimselere duyurmam...
Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca..
Sadece bu şarkıyla söylenecek dudaklarda..
Bu gizli sevda..
Adın iki hece, dudaklarımda mühürlediğim..
Gözlerin gece, yüreğimde çakar şimşeklerin..
Sanki bilmece, çözmeye cesaret edemem ki..
Deli bu sevda...
Onur'dan Ferdi'ye uzandık![]()
Selamün Aleyküm 2 gündür yoktum. Sohbetteki herşeyi kaçırdım. Bu arada Emre abi avatarda ki sen misin?
Benziyormuyum?![]()
İnsanlar ilk gördükleri insanlar için hep aynı şeyi söylerler zatenEğer ki Emre abiyse ben Emre abiyi gerçekte gördüm sanki yüzü bana çok tanıdık geldi ama çıkaramadım. Haydi hayırlısı.
İstanbul'a gelmişliğin varsa mutlaka görmüşsündür.
Bu lafların beni rencide ediyor Alican.Abi şu saatlerde neden sır kapsındaki dayılar gibi konuşuyorsun? Harbi tırsmaya başladım Önce "bende sen seviyorum!" dedin. Şimdi resmini görmemiş insanlara benziyor muyum diyorsun İsmimi söyle harbi Emre abi olduğuna inanayım
Sen hiç konuşma zaten rezil ettin beni tsi ahalisine. Ben seni ekstra kınıyorum....
Kimbilir belkide çıkmışımdır.İstanbul'a gelmişliğim yok ama yüzün bana hiç de yabancı gelmedi. Sanki daha önce görmüş gibiyim. Acaba TV'ye çıktın mı?Yada hiç inmiyorumdur
![]()
Çoh sacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Edit..Yanlış anladım
![]()
Yok yahu ne editlemesi.Hayırlı geceler sanada.Kınıyorum seni...
Kimbilir?Çıkmadım demediğine göre seni galiba TV'de görmüşümdür.
Bende kaçtım....
Selam cafe milleti ben geldim
Guşluk açılmıştır.hayırlı olsun.
İyi geceler guşluk açılmıştır.