Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Turksportallı Aslanlar - Lincoln Karşılaması

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    motorun üstünde duran di mi ?
    he he artizlikten belli değil mi baksana makinayı görünce nasılda dönüp poz vermiş.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar t-shirt'ü aldım. açıkçası çok da beğendim. sizlere de mutaka tavsiye ediyorum. fiyatı 35.50 YTL özellikle gri renkte olan t-shirt gerçekten harika.

Polisler dağılmaları için bizimkilere biber gazı sıkınca o yüzden olaylar çıkmış diye biliyorum. Polisn hatası yani. aslında bizimkiler de az değil curcuna çıkardılar. Tatilden döneyim de ağustos sonu bi antrenmana gidelim artık Eray! Pankart da yaparız kardeşim. Turksportallı aslıanlar diye. Bugün Lincoln tişörtü alacağım zaten. İsteyen arkadaşlar olursa resmi siteden ürünlere bakabilirler. Daha da ürün yapılır diye düşünüyorum. İşte Lincoln için hazırlanan tişörtler :

olm o polisler var ya.. şimdi bişi diyecem ama.. bizim orada yaptığımız sadece bağırmak ve Lincoln'u görmekti. Bu polisleri anlamıyorum Fener maçından sonra bize bir garezleri mi var çözemedim..

Kardeşim sen dön tatilden gideriz tabi ya.. Hatta şimdi şu kombineler çıksın Turksportall Aslanlar olarak kombine organizasyonu bile yapabiliriz. Böylece adam gibi her maça gitme şansımız olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Seneye bu ekibe 2 kişi daha katılıyor, bir aksilik olmazsa.. Ben ve Bengisu.. (: Artık beraber biber gazı yeriz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Seneye bu ekibe 2 kişi daha katılıyor, bir aksilik olmazsa.. Ben ve Bengisu.. (: Artık beraber biber gazı yeriz..
    Bengisu kim yaw ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dick --> Bengisu..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bengisu kim yaw ?