Berbat ötesi geçen bir günün ardından en iyisi uyumak galiba. Kalın sağlıcakla...
Tosunum yat sen![]()
Herkese selamlar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben de gündüz namazda neredeyse bayılıyordum. Gözüm karardı, kulaklarıma, beynime bir basınç. Sıcak çarptı sanırsam, ilk defa namazı yarıda bırakmayı düşündüm.
Sizle tavsiyem, bana ne olur demeyin, her an herşey olabilir herkese. Şimdi de hava esiyor, bu akşam rahat bir uyku uyuyabileceğiz sanırım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ahhh ahhh bu gece uyuyabilirsem iyidir.bu akşam rahat bir uyku uyuyabileceğiz sanırım.
Niye Emre abi?
Acısı içimde saklı....
Bu sefer kesin gittim. İyi geceler herkese....
Uyursun Emre, uyursun. Bak esiyor püfür püfür, ne güzel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yahu bak az daha unutuyordum.
Buradan Eray Dengiz'i şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum.![]()
Emre biri zamanında demişti, uyu unutursun.. Ama rüyanada girebiliyor, ters etki de yapabilir yani.. (:
Kısmet bakalım Burak uyuyabilirsem rüyama girer belki...
Bir gidemedim değil mi? Neyse gitmiyorum vazgeçtim zaten yatıp ne yapayım...
Bu saatte yatılır mı zaten.. Bu kızlardan nefret ediyorum ben, neden acaba..![]()
Evet Emre abi sen bize lazımsın![]()
Git Emre git yat yahu, ne işin var burda.
Eray'ı artık kınamıyorum ben, bu yolda seni yalnız bırakıyorum Emre.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Oooo nöbetçi telefon operatörü olacağım birazdan. kulaklıkta bozulmuş ulen telefon kulağıma yapışır artık sabaha kadar.
Ben şu işleri halletmeye akayım aranıyorum.GKK felsefe bu.
Seni Seviyorum Telsim...![]()
Vay be hani ben never walk alone ne oldu ha ne oldu.Git Emre git yat yahu, ne işin var burda.
Eray'ı artık kınamıyorum ben, bu yolda seni yalnız bırakıyorum Emre.![]()
![]()
Ne kınaması![]()
O zaman ben de kınıyorum. Gerçi o vakit bulup bize cevap verecek durumda değil ama...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet ya adamı kınıyorum burada kaç zamandır bir gelip hoop hemşerim ne oluyor demiyor.![]()
Guşlar günaydın.![]()
Demekki seviyor![]()