1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Yeter Artık!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Onu ben bilemem. Siz bileceksiniz. Ama FM'de çoğu kez şampiyon olan, ŞL kaldıran, küçük takımlarla büyük işler başaran arkadaşlarımızı görüyoruz. Kariyer bölümünde mevcut. Yapan yapıyor yani.

Birde taktik meselesi var. Bazı taktikler vardır, çok güzeldir, iyidir. Ama gol atmak için uygun değildir. Herşey tamamdır ama bitiremezsin. Belkide böyle bir taktiğin var. Yani anlatmak istediğim; FM'de böyle bir hata mevcut değil, olamaz da zaten! Bende sizin gibi FM oynuyorum ve gol atamama sıkıntısı hiç yaşamıyorum. Sadece bazen oluyor. O da hiç olmayacak değil yani...
    kardesim oyunu yenilince kapayip kapayip acarsan buyuk basarilara imza atasin tabii bizde mac kazaniyoruz surekliyeniliyo degiliz sampiyonda oluyoruz ama maclarda surekli kaleciler yani rakip takim kalecileri super oynuyo hemde bir iki mac degil bu her mac oluyo neredeyse bu bir hata ve duzeltilmesi gerekir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Problemlerinden bahsetiyor da sen mesajın ilk halini görmedin sanırım.Mert uyarmış da öyle düzeltmiş ben de onun üslubunu görünce böyle bir cevap verdim.Bunlar herkesin başına geliyor herkes bir konu açsa forumda kirlilik olmaz mı?.Son günlerde herkes yeter artık!,bıktım,oyunun saçmalığı,oyunun bana garezi var gibi konular açmaya başladı.Ben de böyle konuların gereksiz olduğunu düşünüyorum.Hem adam burda hakaret ediyor oyunu yapanlara ayıp olmuyor da ben beğenemesseniz oynamayın deyince mi ayıp oluyor?.Biraz sert bir tepki verdiysem de o arkadaştan özür dilerim.
    konu gereksizse yorum yapmazsin kardesim bu kadar basit

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zargı View Post
    kardesim oyunu yenilince kapayip kapayip acarsan buyuk basarilara imza atasin tabii bizde mac kazaniyoruz surekliyeniliyo degiliz sampiyonda oluyoruz ama maclarda surekli kaleciler yani rakip takim kalecileri super oynuyo hemde bir iki mac degil bu her mac oluyo neredeyse bu bir hata ve duzeltilmesi gerekir
    Sen benim yenilince oyunu açıp tekrar oynadığımı nereden bileceksin ki? Ayrıca birşeye hata demen için söylediğinin nesnel olması lazımdır. Senin dediğin olayın herkesde gerçekleşmesi gerekmektedir. Kaleciler elbette iyi oynayabilir. Bu doğaldır. Ama ben şu ana kadar hiç 10-15 maç üst üste rakip takım kalecisinin çok iyi oynadığını görmedim. Çok iyi oynadığı maçlar sadece yenildiklerim, yada berabere kaldıklarım olur. Ha eğer, her maç gol problemi çekiyorsan bu da senin taktiğinle ilgilidir.

Quote Originally Posted by blackeagle3992
    Problemlerinden bahsetiyor da sen mesajın ilk halini görmedin sanırım.Mert uyarmış da öyle düzeltmiş ben de onun üslubunu görünce böyle bir cevap verdim.
    Evet ben mesajın ilk halini düzelttim. Fakat buraya yazmak yerine resmi bir uyarı daha iyi olacaktır...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri