1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Sizce ne derbisi bu ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bunu son yıllarda en iyi yapan takım Beşiktaş zaten Avrupa sıralamasındada en önde olan türk takımı o...
    Türkiye'yi şu ana kadar en iyi temsil eden takım Galatasaray'dır.Son yıllarda ise Fenerbahçe'dir.Beşiktaş'ın son yıllarda Avrupa'da FB'nin üstünde bir başarı elde ettiğini hatırlamıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Türkiye'yi şu ana kadar en iyi temsil eden takım Galatasaray'dır.Son yıllarda ise Fenerbahçe'dir.Beşiktaş'ın son yıllarda Avrupa'da FB'nin üstünde bir başarı elde ettiğini hatırlamıyorum..
    2003 senesinde UEFA Kupasında çeyrek final oynaması bence yeterince üstün bir başarı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    2003 senesinde UEFA Kupasında çeyrek final oynaması bence yeterince üstün bir başarı...
    Neyse Serhatçım gece gece yeter bu kadar.FB mi GS mi BJK mi bunu herkes kendi bilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama bence Bu 2 büyük takımın derbisi herşeye değer.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aygün...

Galatasarayın UEFA'yı aldığından beri pek bir başarısı yok ancak yinede TÜRKİYE'yi en iyi avrupada temsil eden takımdır GS.

Fenere gelince ne yaptı avrupada merak ediyorum doğrusu...Ş.L'de gruptan çıkamadı benim bildiğim...Uefa'da da başarısı olduğunu söylemem zor...Bu sene ilk defa gruptan falan çıktılar...

Gerçekten Aygün FB'nin avrupadaki başarısını merak ettim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri