Haydi hayırlı olsun Taşkın..![]()
Haydi hayırlı olsun Taşkın..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
abi bugün kaçta açılıyor
sabirsizlikla bekliyoruz:P
11 den sonra açılıyor galiba radyo
Artık Radyodunya.Com adresinden yayınımız devam edicektir arkadaşlar.İyi dinlemeler.İstekleri alabilirim
Dünki istek..
Türlü Türlü - İbrahim Tatlıses
dediğim gibi yudum - türlü türlü var. onu çalıcam![]()
Abi tam olarak ne tür şarkılar çalıcaksın? Eğer böyle arabesk türü gidecekse ben kapatmak zorunda kalıcam da..Şaka bi yana her türden parça var mı elinde?
Sadece Arabesk ve Fantazi çalıyor.![]()
hayır yeni radyoda artık her türlü parça olucak.
Şu an sadece ben olduğum için 3-4 gün böyle olucak.Daha sonra DJ ler bulunduğunda Pop fantezi her tarzı çalıcaz
O zaman daha iyi olmuş.Duydun mu Serkan?![]()
Oleeyyy..
şu anda radyoyu kapatmak zorundayım çünkü hemen pat diye olmaz bu iş.Şöyle iyi bir şekilde ayarlamalar yapıcam arkadaşlar.
İyi bir anasayfa oluşturucağım.Bu yüzden sanırım Çarşamba Günü Yayın hayatımıza başlıyacağız.Umarım herşey güzel oluck
Yeni Radyomuzun Web Sitesi artık açılmıştır.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Yayınımız ise Cuma günü Başlıyacaktır.Herkese İyi Akşamlar.
www.RadyoDunya.Com
abi koptum programın ismine
taşkın la hasret rüzgarlarıeskisi gibi dinleriz artık..
eyvallah sefa.
Cuma günü başlıyor yayın.Artık hayırlısı olsun.Sokaklara reklam için stickerlar alan bastırdık.İyi olucak vallaha![]()
Buraya mesaj yazmasam da radyonu her Cuma takip edeceğimden kuşkun olmasın abi![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
her cuma değil.Cuma gününden itibaren hergün
Bende her akşam katılırım.Bakalım isteklerime dayanabilecekmisin Taşkın abi..![]()
Evet arkadaşlar nihayet yayın başladı!
Cuma gününden öncesine çektik yayını.Hayırlı olsun
Açılmamış abi:S
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İstek alıyo musun abi ?![]()
Evet istekde alıyorum.Kendime görede çalıyorum
Pop fantezi ve arabesk
Taskin abi acilmiyo malesef
bnde de acilmiyo..