daa bomba transferLer bekLıoz
arthur we rıwaLdo kım nası adamLar bıLerekmı aLdın yoksa buLdunda bı kenarda yetısıp buyusunLer ıLerde bakarız diemi aLdın
yabancı sınırLaması warmı snn lıgde
daa bomba transferLer bekLıoz
arthur we rıwaLdo kım nası adamLar bıLerekmı aLdın yoksa buLdunda bı kenarda yetısıp buyusunLer ıLerde bakarız diemi aLdın
yabancı sınırLaması warmı snn lıgde
Hazirlik maclari nda taktigi oturttum. Sadece elfsborg a yenildim orda da maca 3-5-2 yle basladim ikinci yari da 3-1-3-3 e dondum o yuzden yenildim. diger maclar hep fatih terim taktigiyle 2-2-2-2-2 yle oynadim.
Ligdeki ilk macimi zorlanmadan kazandim. Sagda ratinho yoktu yedegi de sakatti DRC olan adami WBR oynattim vasat oynadi ona ragmen iversen in 2 ve higuain in golleriyle rahat bi mac oldu defans ve kale mukemmel gidiyo allah sakatlik cikarmasin![]()
rivaldo icin genie scout a baktim potential bility 177ydi bi de 14 yasinda gelistirecem. Arthur o kadar genc degil ama ozellileri hic fena degil free transferden aldim. Bu arada oyunda norvec i actim bi de brezilyali oyunculari sectim additional nations seceneginden.
Norvec liginde yabanci transferi sinirlamasi yok ancak ligde 18 kisilik kadroda en fazla 2 non EU olabiliyo. Benim amacim avrupa basarisi oldugundan biraz fazla non-EU aldim.
Garay topitopu hava soguk diye gelmediTavsiye ettiginiz diger oyunculari da pahali oldugu icin almadim.
Transfer sezonunu kapattim iste en yeni transferler..
Osei ve marlon kadro derinligi icin Costil, Gomez ve Naismith genc yetenekler. Risp ve Cornelis te defansta cok yonlu oyuncular hem de ucuzlar. Ozellikle Naismith ten cok sey bekliyom newcastle in elinden kaptim. Transferlerin genc olmasina ozellekli dikkat ettim. Ileride aramiza katilacak olan futbolcular da
Felipe bana cok cektirdi ama takim icin iyi olacak diye dusunuyorum digerleri gelecege yonelik transferler. ozellikle helland i begeninize sunmak isterim..
iyi bir idman programiyla 2 sene sonra sol acik problemimi cozer diye dusunuyorum.
Benim icin transfer sezonu oldukca verimli gecti. Petit ve sol acik alamamam disinda. Bi de delporte ile mokohena beni cok uzdu ama onlarin hala pesindeyim. TRANSFERLERIME SIZ NE DERSINIZ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.
Hepinize hayirli menejerlikler diliyorum.