1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Futbol mu? O da ne? Bu Bir Aşk Hikayesi!

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Sus bakiiim! Seni yaramaz çocuk seni. Boşuna Sir demiyorlar, Tansaş'tan almadık bu ünvanı.
    Tansaş'tan almadın ki Migros'tan aldın. Şaka bir yana müthiş bir teknik direktörsün. Yerinde transferlerle takımı üst sıralara kolayca çekebiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Tansaş'tan almadın ki Migros'tan aldın. Şaka bir yana müthiş bir teknik direktörsün. Yerinde transferlerle takımı üst sıralara kolayca çekebiliyorsun.
    Eee sen de 5-6 sezon boş boş, sırf oyunu, oyuncuları tanımak için oyna sen de kolaylıkla yaparsın. Atletico Madrid ile 4 sezon amaçsızca oynadım. İspanya'da Atletico ile şampiyon olmak hayal ama işte böylece oyuncuları tanımış oldum. Aythami'yi de o yüzden transfer ettim. Barragan'ı biliyordum yine.

Fiorentina 9. maçından da galibiyetle ayrıldı ayrılmasına ama diğer takımlar 1-2 puan gerisinde Fiorentina'yı takip etmeye devam ediyorlar. İnter bu hafta bi kıyak yaptı ve yenildi. UEFA'da da Fio 3'te 3 yaptı. PSG'i 1-0 mağlup ederek puanını 9'a çıkardı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Sırada Ajax var. Yarın kariyere devam edeceğiz, şimdilik iyi geceler şişik gözlüler.

Mesaj Yetkileri