1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Atletizmden Futbola Wigan Athletic Eray Adada

Hybrid View

Iversen nerede biz oradayiz.
    Olumune wiganliyiz artik. Basarilarinin devamini dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Iversen nerede biz oradayiz.
    Olumune wiganliyiz artik. Basarilarinin devamini dilerim.
    saol kardes ben zaten herzaman rosenborgluydum
    HERZAMAN HERYERDE I V E R S E N gol gol gol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet arkadaslar tekrar merhaba VE iste 2 ay boyle gecti
    8 lig 2 lig kupası macı yaptım
    ama malesef tottenham a elendim iste fikstur

ve iste ligdeki en kritik viraj
    ilk yaridaki son 4 macım Chelsea Arsenal Manu Liverpool
    en zoe rakipler bunlar umarim toplam 5 - 6 puan cıkartabilirim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve chelsea macı
    aslında gercegı soylemek gerekırse chelsea bu galibiyeti kaliteli oyuncularıyla hakeden taraftı fakat futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum

ve arsenal macı
    bu macın basında 10 kisi kaldım fakat buna ragmen muthis bir oyun sergiledim
    ve 1-0 one gectim daha sonra son 10 dakkaya girilirken 1-2 yaptılar durumu ama 89 da emile heskey sahneye cıktı ve skoru belirleyen golu attı 2-2

ve Manchester macı
    zorlu maclarım aralıksız devam ediyordu bu sefer rakip sampiyonlugun en onemli adaylarından Manu ydu maca hızlı basladı manu ve daha 11. dakikada 2-0 one gecti Wigan cabuk toparlandı ve 28 de 2500 Civarında wigan taraftarını umutlandıran gol geldi Emile Heskey den 55 de Carrick atıldı
    Manchester taraftarını korku sardı fakat umutlar ve korkular bosa cıktı...

ve Livepool macı
    evet zorlu 1 aylık virajın sonuna gelmistik artık rakip liverpool du JJB stadını dolduran 25129 taraftar aslında uzun yıllar unutulmayacak bir maca tanıklık edieceklerdi Onceki 3 macta sadece 1 puanla yetinen Wigan tum gucunu bu maca saklamıs gibiydi.Maca hızlı basladı 8.dakikada 1-0 one gectik 33 e geldigimizde skor 1-2 aleyhimizeydi 36 da eski livepool lu heskey durumu esitledi ve dakika 81 valencia herkesin ofsayt diye durdugu bir anda muthis bir fuzeyle skoru belirleyen golu atmıstı ve bu virajdan top. 4 puan cıkardım

ligin ilk yarisi bitmisti biz averaj farkıyla liderdik fakat onumuzde daha oynamamız geren 19 mac ve bir suru kupa macı vardı devre arasında bir iki takviye yapmaya karar verdim titus bramble ve camaranın sakatlıgı canımı sıkıyoru iste ilk yarı boyle gecti buyrun

Bir soru:Sizce defansa ve forvete hanig iki fubolcuyu almalıyım oneri yaparsanız cok sevinirim....
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Mesaj Yetkileri