Fm ustalarından İlhan abi.Başarılar abi...
Fm ustalarından İlhan abi.Başarılar abi...
İlhan abi başarılar.Aston Villa zengin kulüpdür![]()
Hedefimiz takımı getirebileceğimiz en iyi noktaya getirmek tabii ki. bunun için pek çok takviye yapacağız. Akşama ekran resimleri ile güzel bir sempozyum sunacağım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Şampiyon olursun.. David Jimenez Silva'yı almıştım ben![]()
Sempozyum ne demek yahu![]()
![]()
İşte,(vurgu) İlhan'da beklenen kariyer.
Başarısız olmak gibi bir ihtimalin olduğunu hiç düşünmüyorum zaten. İyi kadro oluşturup, zirveye oynayan bir takım bekliyoruz senden.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hayırlı olsun basarılar Ilhan abı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yeni kariyerinde basarilar abi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Abi kariyerinde başarılar.Transfer edeceğin oyuncular arasında Iverse veya E.Johnson kesin vardır taktiğe göre![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
jo yu almanı tavsiye ederim gerçekten süper oynuyo ingilterede
Başarılar İlhan Abi.
FM'de gördüğüm en iyi 3 taktisyenden biri İlhan abi. Bu yüzden İlhan abinin şampiyon olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Başarılar İlhan abi.
basarılar...
Merhaba arkadaşlar, dün evdeki internetimde sorun olduğum için gelişmeleri aktaramadım sizlere.
Transfer döneminde oldukça ekonomik davrandık. Kadromuzun sol kanatta sorunu olduğu belliydi. Bunun için de, bir tane genç, bir tane tecrübeli yıldızla anlaştık.
Sağ bek ve stoper mevkilerine de iki önemli isim aldık.
Ancak aldığımız oyuncuların dünya starı özelliği yok. 7 oyuncuya toplam 13.25 milyon avro harcadık. Elimizde bir o kadar daha para mevcut. Önümüzdeki sezonlarda bilinçli transfer politikası ile önemli gençleri kadromuza katacağız.
Şu anda işte olduğum için resimleri aktaramıyorum ancak akşamleyin aktaracağım.
oo süper ya bekliyoruz.
Eski Cimbomlu Felipe Villa'da
Aston Villa, Al-Sadd ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2 yıllığına anlaştı. Felipe kulübünden yıllık 1.8 milyon avro ödenecek.
Brezilyalı oyuncu özellikle sol kanatta oldukça başarılı. Orta sahanın ortasında da görev alabilen oyuncu İngiltere'ye başarılı olmak için geldiğini belirtti.
Guzel transfer Ilhan abı basarılar
Modric resmen Villa'da
Dünyanın en önemli kulüpleri tarafından istenen Modric, Villa ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer için kulübü Dinamo'ya 3 milyon avro, oyuncunun kendisine de yıllık 1 milyon 400 bin avro ödenecek. Modric sol ayağını tıpkı bir tenis raketi gibi kullanabiliyor ve orta sahanın her mevkisinde görev alabiliyor.
Steffen Iversen Aston Villa'da
29 yaşındaki forvet oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Villa, kulübüne 1.9 milyon avro bonservis ödeyecek.
Iversen, imza töreninde eski kulübünü çok sevdiği için törende eski kulübünün formasını giydiğini belirtti. Ayrıca imzadan sonra ağlama krizine giren Iversen, zor sakinleştirildi. Resimde Iversen'in yanında pis pis sırıtan İlhan Aydoğan, bu sene pivot santrafor olarak Carew ve Iversen'i kullanacağını belirterek, transferin çok önemli olduğunu ve bir defans oyuncusu ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti.
Kim ki o defans acaba :S Costacurta falan mı geliyo![]()
bekliyoruz ilhan abi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
İlk 2 transfer müthiş İlhan Abi başarılar
Mark Wilson Aston Villa'da
Geçtiğimiz sezon Celtic için ter döken başarılı bek oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan ada ekibi, kulübü Celtic'e 2.1 milyon avro bonservis ödeyecek.
Wilson, asıl pozisyonu sağ bek olmasına rağmen Phil Neville gibi sol bek pozisyonunda da oynayabiliyor. Aydoğan, transferde hız kesmediklerini ve çok önemli oyuncuları kadrolarına katmalarının an meselesi olduğunu belirtti.
Basarılar Ilhan abı cok ıyı gıdıyorsun
İyi transferler İlhaN Abi...Steffen Iversen oldukça iyi oynuyor oyunda...
başarılar ilhan abi transferler güzel luka modric süper olmuş(:
başarılar abi..
Iversen Güzel Transfer.....
Chelsea'li Diarra Aston Villa'da
2005 yılında büyük umutlarla ada ekibine transfer edilen Fransız oyuncu, takımdaki yıldız oyuncuların çokluğu sebebi ile forma giyemiyordu. Geleceğin Makalele'si olarak gösterilen oyuncu, Chelsea'den bir yıllığına kiralandı.
Transfer hakkında İlhan Aydoğan ise şöyle konuştu:
- Takımızda Gevin McCann gibi önemli bir ön libero mevcut, ancak lig maratonu oldukça uzun ve kupalarla beraber 50 civarında maç oynayacağız. Ben Diarra'nın bu sezon kulübümüz için çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Muhabirlerin, "Gelecek sezon ne yapacaksınız, Diarra gidince?" sorusunu ise İlhan Aydoğan büyük bir sakinlikle şu şekilde yanıtladı:
- Ön libero mevkii benim için çok önemli. Önümüzdeki sezon için bu bölgeye çok önemli bir oyuncu alacağız. Bu bölge için iki oyuncuyu bizzat takibe aldım. O bölgenin transferine tam 5 milyon avroyu gözden çıkardım. Ancak bedel ödemeden bile transfer yapabiliriz. Amacım kulübü zarara uğratmadan en iyi noktaya getirmek.
Mark Wilson süper transfer bendeyken CL 'de en iyi kadroda yer almıştı bende hemen kaptım tab.