1 ile 30 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

oo Yunus cosmussun yine falcao ya baksana ya hadi devamini bekliyoruz bugun
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    oo Yunus cosmussun yine falcao ya baksana ya hadi devamini bekliyoruz bugun
    Sagol tesekkurler.
    Bu kez ıse Goteborg deplasmanına gıdıyorduk cok fazla onem vermıyorduk ama hataya da ızın yoktu ıste mac oncesındekı son konusmam:
    Ben:Beyler yenın ve hemen grup kuralarını cekmeye gıdelım haftaya berabere de kalabılırsınız ama Turkıyenın puanları ıcın yenın.
    Mac oncesı boyle konusuyordum mactada gayet rahat bır oyun ortaya koyuyorduk ve ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo harıkaydınız sımdı ıse gruplardan cıkacak sonuca bakıyoruz haydı artık onumuzdekı maclara daha ıyı hazırlanın bu arada bunlar da galıbıyet prımlerınız buyrun.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:Evet Yunus bey gruplardasınız neler soyleyeceksınız?
    Ben:Evet ama ınsallah cok zorlu bır grup gelmez oyuncularımı tebrık ederım ama bızım hedefımız bu kupayı kaldırmak ve Galatasarayımızın puanlarını arttıtmak ıste bakın kacıncı sıradayız

Burası yakısıyormu bıze bıze 1.lık yakıısır onun ıcın de bu sene bu kupayı alacagız basın toplantısı bıtmıstır tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Güzel başlamışsın lige.
    Tesekkurler Mert
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri