Evet arkadaslar Wigan ile koskoca 1 sezon bitti gercekten yorucuydu
Cok zorluklar yasadık sıkıntılar cektik Cok isstedigimiz Premier Lig şampiyonluğunu alamadık Ama Chelsea ve Man Utd nin ardından 3. olup Hem avrupa kupalarına gittik(SAMPİYONLAR LİGİ) hem Ezeli rakip Boltonu Geride bıraktık(2 puan fark)
İste Premier Lig
FA Cup da İstedigimiz sonucu aldık ve sampıyon olduk iste son 3 mac
6th Round Wigan:2-0:Man Utd
Semi Final Blacburn:2-4:Wigan
Final Bolton:1-2:Wigan(Uzatmalı)
İste mutlu son Ezeli rakip Bolton u yine yenmistik taraftar zafer sarhoşlugundaydı.Baskan cok mutluydu.İlk kez kazanmıstı Wigan Bu kupayı tabi Ligde 3. lükde basarıydı Şampiyonlar ligine katılacaktı takımımız.
FA Cup Finali sonrası Basın Acıklamaları
Eray:Oncelikle oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.Taraftarımıza boyle bir sevinc yasattıgımız icin mutluyuz.Ayrıca Baskan ve yonetim kurulumuza bizlerden desteklerini esirgemedikleri icin sukranlarımızı sunuyoruz..
Bu galibiyetin ezeli rakibimiz karsınında alınmasıda sevincimizi 2 kat artırıyor.....
Başkan:Ben ne soyleyebilirim ki Su anda galiba dunyanın en mutlu insanıyım dersem yalan olmaz.Herbirini alınlarından opuyorum ve hocamız Eray ı tevrik ediyorum..
Futbolcular:Oncelikle kupayı aldıgımız icin cok mutluyuz insallah hocamız seneyede takımda kalır.Ve premier lig sampiyonu oluruz..
ERTESİ GUN BU OLAY BASINDA BUYUK YANKI UYANDIRMISTI
The Daily Mirror:İmpossible is Nothing(Hicbirsey imkansız degildir)
Marca:El Mundo da Gracias AS Erays' Wigan Athletic FA CUP
Fotomac:Eray İngilterede tarih yazdı
Fanatik:Fatih Terim i kıskandıracak basarı
Fotospor:FA Cup Finalinde TURKİSH KEBAB
ingiltere basını buna cok onem veriyordu yankıları gunler gecmesıne ragmen devam ediyordu
fakat Wigan cephesinde sok bir gelisme yasanmıs Eray yeni kontart konusunda Baskan Dave Whelan ile anlasamamıstı Bu olay tedirginlik yaratıyordu.Eger Baskan Eray ın istedigi oyuncular icin yeterli para ayırırsa Eray takımda kalacak.İlk sezon bitti insallah ikinci sezonda da takımda kalırsam sizlerle 2. sezonuda paylaşacagım Transfer doneminde an ve an sizlerle olucagım Herkese bol FM li gunler...

Alıntılı Yanıtla