Sayfa 36 / 49 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Claudio Marchisio Aston Villa'da

Aston Villa, geçtiğimiz sezon Juventus'ta forma giyen İtalyan orta saha oyuncusunu bir yıllığına kiraladı.

Villa'da transferler hız kesmiyor. Son transfer de İtalya'da gelecek vaat eden oyunculardan biri olan Marchisio. Oyuncu orta sahanın ortasında görev alıyor.

Marchisio'nun göze çarpan özellikleri ise şunlar:

Tam bir oyun kurma ustası. Pasları çok yerinde. Ayrıca pozisyon yaratmada çok usta. Teknik bir oyuncu.

Transfer hakkında İlhan Aydoğan basın görevlilerine şöyle konuştu:

- Orta sahaya önemli bir isim kattık. Bu sene Steven Davis ile bize çok şey katacak. Onu kulübeye tıkmak için almadım. Özellikle kupa maçlarında oynatacağım onu.

Basın mensuplarından bir muhabir bu sözlerin üzerine şu soruyu iletti:

- Peki hocam, sezon sonunda bonservisini alacak mısınız?

- Belli değil. Ancak bu kadar kaliteli bir ismi takımımda önümüzdeki sezonlarda da görmek isterim. Juve'nin futbol şube sorumlusu Özgür, çok yakın arkadaşım. Onu fiyatta ikna edebilirsem, elbette alacağım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Tanımıyorum ama hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gökhan Zan Villa'da!

Aston Villa, Arsenal'in de ilgilendiği defans oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Aston Villa transferde hız kesmiyor. Yeni teknik direktör İlhan Aydoğan'ın direktifleri doğrultusunda kaliteli oyuncular alan Bordo-Mavililer, son takviyeyi tandem bölgesine yaptı. Daha evvel Arsenal'in de ilgilendiği 24 yaşındaki oyuncu için eski kulübü Beşiktaş'a 3.5 milyon avro ödenecek. Gökhan ada ekibinden yılda 1.1 milyon avro kazanacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

çok iyi transferler yapıyosun tebrikler..devamı gelecek mi transferlerin??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Iversen'ı almışsın, Gökhan'ı da almışsın, sırada Toraman mı var?

İlhan kullanmayacağı oyuncuyu almaz, takım değişiyor, bakalım daha kimler gelecek?..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    çok iyi transferler yapıyosun tebrikler..devamı gelecek mi transferlerin??
    Elbette. Gün içinde buradan haberdar edeceğim hepinizi

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Iversen'ı almışsın, Gökhan'ı da almışsın, sırada Toraman mı var?

İlhan kullanmayacağı oyuncuyu almaz, takım değişiyor, bakalım daha kimler gelecek?..
    Toraman'ı da almak isterdim Serkancığım fakat takımda sağ bek oynayabilecek pek çok oyuncu var. Yorumların için sağ ol.

İlhan Abi transfer show yapmışsın yahu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

baya iyi transferler yapmssin devamini bekliyoruz abi
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süper transferler abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte Bomba: Wright-Phillips Villa'da

Aston Villa, büyük uğraşlar sonunda Chelsea'den Wright-Phillips'i kiralamayı başardı.

Aston Villa transfere doymuyor. Sağ kanat sıkıntısı çeken Ada ekibi, Chelsea'den Wright-Phillips'i renklerine kattı. 2005 yılında astronomik bir rakamla "Blues"'a giden sağ kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon beklenileni verememişti.

İmza töreninde konuşan Phillips, şunları söyledi:

- İlhan hocamı daha önceki profesörlük yaşamından tanıyorum. Buraya geldim çünkü kariyerimi canlandırmak istiyorum. Villa'nın hedefleri belli. Ben de bu hedeflere yardımcı olmak için geldim. Eğer Chelsea benim değerimi bilmezse seneye de burdayım. Takımı en iyi noktaya getirmek için elimden geleni yapacağım.

Wright Phillips'in belirgin özellikleri:

Hız inanılmaz. Topsuz alanda çok etkili. Tam bir kanat oyuncusu. Bindirmeleri ile rakibin sol kulvarını çökertecek cinsten. Aston Villa bu oyuncuyu kulübe katarak hücumuna büyük güç kattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

oo super transferler devam ediyor artik ligi heyecanla bekliyoruz
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oo Gercekten Muthis Transferler Ilhan Abi Gercekten Lig Harika Olacak Senin Acindan Ilhan Abi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vyacheslav Hleb Ada'da!

Aston Villa, Kaunas'ta forma giyen Hleb ile anlaştı.

Sağ kanat, hücuma yönelik orta saha oyuncusu ve forvette oynayabilen oyuncu 2 milyon avro karşılığında transfer edildi. İlhan Aydoğan'ın onu bu sezon sağ kanatta daha çok kullanacağı basına sızan haberler arasında.

İmza töreninde heyecanlı gözüken Hleb, şöyle konuştu:

- Buraya iş yapmaya geldim. Aldığım paranın hakkını vermeye geldim. Dünyanın en önemli liginde oynamak büyük bir zevk olacak.

Basın mensuplarından biri, Hleb'e kilit soruyu yöneltti:

- Abin Aliaxandr Hleb'in rakibi olacaksın. Ne düşünüyorsun?

- Abim benim idolüm, rakibim değil. O gerçekten büyük bir futbolcu. Ben de azmimle en az onun kadar iyi olmak istiyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Hleb çook iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Wright Phillips ve Hleb, bakalım kadro nasıl oluşacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Güzel transferler devam ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

daha transferler devammi ediyo valla bu gidislede devam edecege benziyor

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Wright Phillips ve Hleb, bakalım kadro nasıl oluşacak?
    Şöyle Serkancığım:

---------Iversen (Carew) ----- Luke Moore-------

Felipe----Modric (Davis)------Diarra (McCann)-----Wright Phillips (Hleb)

Bouma-------Zan-----------Laursen(Mellberg)------Wilson

--------------------Sorensen-----------------------

Bu elbette değişecek. Kadrom çok geniş. Çünkü uzun maratonda öyle olması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

güzel kariyer
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada, transfer hiç bir zaman bitmez. Çok önemli yıldızlarla görüşüyorum Haberler birazdan...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

transferler çok akıllıca abi başarılı olacağına eminim

ÇILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ İLHAAN BU FORUMU BAŞLARINA YIKALIMM!...

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

ayrıca ilk 11 de wright philips in oynaması daha iyi olmuş
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Takımı resmen yeniden kurmuşsun İlhan Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bol alternatifli kadro oluşuyor, şampiyonluk istiyoruz olmazsa kesin 1 kupa bekliyoruz, ona göre.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

taktiğin işlemesi için gerekli yapıdaki oyuncuları almışsın. Böylelikle taktik tıkır tıkır işleyecek. Süper kariyer olacağı belli. Başarılar İlhan abim.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Melberg hiç yedek olurmu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    taktiğin işlemesi için gerekli yapıdaki oyuncuları almışsın. Böylelikle taktik tıkır tıkır işleyecek. Süper kariyer olacağı belli. Başarılar İlhan abim.
    Evet, zaten takımlarım hep benim istediğim şekilde şekillenir. Teşekkürler Alicancığım.

Bol alternatifli kadro oluşuyor, şampiyonluk istiyoruz olmazsa kesin 1 kupa bekliyoruz, ona göre.
    İngiltere liginde alternatifin bol olması gerekiyor Serkancığım, bildiğin gibi. Her pozisyonda iki adamımız var. Kadro geniş, savaş büyük

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Melberg hiç yedek olurmu
    Ben defansı rakip forvetlere göre diziyorum. Mellberg'in zıplama özelliği 14. Zıplama özelliği 14 ve üzeri olan bir forveti marke etmede zorlanacaktır. Ama sezon içinde ona kesinlikle şans vereceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kluise72 View Post
    ayrıca ilk 11 de wright philips in oynaması daha iyi olmuş
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Takımı resmen yeniden kurmuşsun İlhan Abi...
    Yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

çok iyi transferler yapmışsın bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Morais Villa'ya mı?

Vasco'nun gelecek vaat eden orta saha oyuncusun önümüzdeki günlerde Aston Villa'ya transfer olacağı söyleniyor.

Aston Villa tarafından futbol şube sorumluluğuna getirilen Celalettin Kolot (), oyuncunun transferi için teklifi yaptıklarını ve beklemede olduklarını belirtti.

Vasco menajeri ise Morais için fiyatın belli olduğunu söyledi:

- 15 milyon avro. Hemen neden diye soracaksınız. O benim göz bebeğim. Bence geleceğin Ronaldinho'su. 15 milyonu getiren onu alır. İlla da Villa olması gerekmez.

Basında yer alan diğer haberlere göre Kolot fiyatı 10 milyona çekmeye çalışıyor. 15'te direten Vasco menajeri transferin önündeki en büyük engel.

22 yaşındaki oyuncu orta sahanın her alanında rahatlıkla yer alabiliyor.

Sayfa 36 / 49 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Mesaj Yetkileri