1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: OSS ye giren veya girmis uyelerin ogutleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    bugun birincileri dinledim de hepsi fedakarliktan soz ediyo..
    Dereceye girmek için tabiki daha fazla çalışmak lazım ama öyle bir hedefin yoksa da ineklemeye gerek yok bence.. Sağlam bir alt yapı, özellikle dershaneye düzenli gitmek, yeteri kadar soru çözmek.. Bunlar önemli.. Günde -atıyorum- 5 saat nete giriyorsan bunu 2 saate indirebilirsin.. Ama tamamen kapatmak çok saçma bence..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dereceye girmek için tabiki daha fazla çalışmak lazım ama öyle bir hedefin yoksa da ineklemeye gerek yok bence.. Sağlam bir alt yapı, özellikle dershaneye düzenli gitmek, yeteri kadar soru çözmek.. Bunlar önemli.. Günde -atıyorum- 5 saat nete giriyorsan bunu 2 saate indirebilirsin.. Ama tamamen kapatmak çok saçma bence..
    Ist da en iyi 3. A.L de okuyorum cevremin ve benim beklentilerim var..

net i kesmeyip azalttigimi dusunelim:misal: calistim bilmem ne kadar soru cozdum dinlenmek istiyorum kisa bi ara gerekiyor..yarim saat net e girdim diyelim sonuc nolcak:bas agrisi netten ciktiktan sora rehabilitasyon gerekcek vaktim bosuna israf olcak....O yarim saatte roman okudugumu dusunursek bu dunyadan sorulardan sikintilardan kendimi soyutlayip kitaba dalcam, yenilenmis dinlenmis olarak yarim saat sora dersime geri donebilcem..ayrica sozel 1 de iyi yapabilmem icin tek care bol kitap okumam.. yani anlicaginiz ikinci secenegi secersem bi tasda bissuru kus vurmus olcam..tabi sunu da atlamamak lazim aklim 2. secenek diyor fakat nefsime bunu kabullendirmem biraz zor olcak..

Mesaj Yetkileri