-
-

Originally Posted by
GingkO
tebrik ederim....
Öncelikle tebriklerin için teşekkürler, şimdi bursaspor maçını yazıcam, kısa kesicem ve hemen ardından Chievo maçını ve eğer turu geçebilirsek rakibimizi açıklıycam, inşallah hayal kırıklığına uğramassınız
Bursa maçı kolay geçecekti fakatttt....

2-1 le zor da olsa bu maı almayı bildik, son dakiklalarda çok atak yememiz ise Chievo maçı öncesi zaaflarımızı görmemize yardım etti, birazdan Chievo maçını hazırlamış olurum !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. Chievo maçı öncesi kadıköy adeta bir karnavala sahne oldu, her taraf sarı lacivert, herkes coşkulu ve kendinden emin

Stad ışıklandırılmasıyla beraber (o tarihte yoktu ama otantik olsun diye bi resim koydum ben
) inanılmaz heybetli duruyorudu, Ozzy nin bu maç için kaybedecek zamanı yoktu, bir an önce şu çeyrek finale çıkmak istiyordu, hiçbir tv programı teklifini kabul etmedi ve direk soyunma odasına indi, gaz verici konuşmasını yapmaya başladı:
Çocuklar, siz Chelsea yi, Inter i yenmiş bir takımsınız, bu taraftar desteğiyle, evimizde bir Chievo yu mu yenemiycez soruyorum sizeeee!! Çıkın, oynayın, taraftarlar için bu maçı alın ....

Maç sonunda konuşmalarım tesirini göstermiş gibiydi, 2 güzel golle bu maçı almıştık, Soyunma odasına gittiğimde orda Bizim muhabir beni bekliyormuş, heyecanla konuşmaya başladı,
Sinir Muhabir : Abicimmmmm helal olsun sizeeeee ama 1 kötü haberim var, hani rakibiniz Real Madrid Dinamo Kiev elemesinden gelicekti ya hani real ilk maçı 1-0 almıştı, 2. maçı da 3-0 aldılar ve rakibiniz oldularrr!!!

Ozzy : Olur öyle şeyler, real madridin sadece adı kaldı, ben bu elemeyi de geçeceğimize inanıyorum, oyuncularımla da bu konuda tüm türkiyeye söz veriyoruzzzz !! (çok iddaalı oldu ama yapıcazzzzzzz inşallah )
Mesaj Yetkileri