İlhan Aydoğan'dan Yeni Transferleriyle Gövde Gösterisi
Aston Villa'nın Menajeri İlhan Aydoğan, bu sezon aldığı oyuncuların hepsinin bulunduğu basın toplantısında adeta gövde gösterisi yaptı. İşte o basın toplantısının mihenk taşları:
Aydoğan: Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Yeni transferlerimle karşınızdayım. Bu sezon Avrupa Kupalarında ve Premiership'te iddialı olabilmek için bu oyuncuları kadromuza kattık. Ben yavaştan oyuncularımı size tanıtayım:
Rolando Bianchi ile başlamak istiyorum. Kendisi geçtiğimiz sezon Reggina'da başarılı bir performans ortaya koydu ve Premier Lig'i hakketiğini bana ispatladı. Kendisini 11.25 milyon avro karşılığında aldık. Bianchi, konuşmak ister misin?

Bianchi: Söz verdiğiniz için teşekkürler hocam. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum ve hedefleri olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Bu sezon arkadaşlarımla çok büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. En büyük olma yolunda ilerleyeceğiz.
Aydoğan: Teşekkürler Bianchi. Sırada Adriano var. Kendisi çok genç olmasına rağmen Dunga tarafından Copa America için Brezilya milli takım kadrosuna çağrılan bir oyuncu. Kendisini ispatlamış bir oyuncu. Sol kanatta abisi Felipe ile bu sezon takıma çok şey katacak. Onu 13 milyon avro gibi rekor fiyata almam da ne kadar kaliteli olduğunu gösterir. Adriano, konuşmak ister misin?

Adriano: Sağolun hocam, siz gerekenleri söylediniz.
Aydoğan: Peki o zaman. Sıradaki adamım Diarra. Bu sezon McCann'in gidişiyle ön libero mevkisinde birini almamız gerekiyordu. Gözlemcilerim de bana o mevkinin en savaşçı adamını buldular. Onun için verdiğimiz 6 milyon avroyu bize kat kat ödeyeceğinden eminim, futbolu ile tabi
. Diarra, konuşmak ister misin?

Diarra: Gerekenleri söylediniz hocam. Fazla söze ne hacet!
Aydoğan: O zaman sıra Hitzlsperger'de. Kendisi geçmişte takımımızda oynamış bir oyuncu. Orta sahanın ortasında ve sol kanatta çok verimli işler çıkartacak. Böyle kaliteli bir ismi bedelsiz transfer etmek de bizim başarımızdır herhalde. Konuşmak ister misin Tomas?

Hitzlsperger: Benim eklemek istediğim bir iki şey var hocam. Bu sene takımımız çok kuvvetli ve şampiyonluğa oynuyoruz. Ben de bu takımın en önemli isimlerinden biri olmak istiyorum ve bunun için sonuna kadar çalışacağım.
Aydoğan: Teşekkürler Tomas. Ben son olarak Garay'dan bahsetmek istiyorum. Kendisi gibi yetenekli bir defans oyuncusunu ben ömrümde görmedim. tekniği ve dağıtacağı paslarla harika bir adam olduğunu gösterecek bize. Garaycığım konuşacak mısın?

Garay: Sağolun hocam, Aston Villa'ya gelmek zaten hayatımın en önemli adımı.
Aydoğan diğer transferleri Sacsha Rieter, Manuel Ruz, Jonathan Woodgate, Luis Jimenez, Kristofer Haestad ve Fabio Aurelio'dan da bahsetti basın toplantısında. Heddeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Aydoğan, her maça kazanmak için çıkacaklarını da sözlerine ekledi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi