linki kopyalıcaksın
linki kopyalıcaksın
tskcvp deil link koyuyormusuz tuzak kurmus uyanıklar zaten o yuzden odaklanmak kotu yazmıslar çok saçma gene de...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
38 de bişeye tıklayamıyorum :s Edit : hah çalıştı...
38 güzelmiş.
saruman sayfanın kaynağına bak en altta xxxx.php gibi bişey var onu yapıştır adresin arkasına xxx.php yerine
5 tetakıldım ne yapczdnym hala
tamam kardeş saolun
bende 5te takıldım![]()
çıkmıyor bitürlü
5 te bukadar zorlandıysak 20 ye kadar nasıl gidecez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaw 5 ten çıktım şimdi ama size nasıl anlatacağım sayfa geçti 6 ya
alttaki 5 kutuya tıkolayablisem :s
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben de gectım olay ortadakı yesıl kutunun ustunde 3 boşluk açmak sonra geçiliyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7 ye geldim hamle geri alma yok :s
5i geçemedim daha kafayı yiycem.![]()
yaw bende size gösterim diye sayfayı geriledim 1 . bölümden başladı ve 5 i unuttum geçemiyorum![]()
6ya gecebildim sükür![]()
ortadaki yesıl kutunun uıstunde 3 boşluk açmanız lazım mavileri kaydırarak... ben 7 deyim ama önce bölümü analiz ediyorum çünkü hamle geri alma yok![]()
6da acayip 4 yazanı sağa devirmek gerekiyor sanırım ama çok zor.
7ye geçtim...
evet üste devirin önce ordaki 2 yi kaydırın
7de geri alma yok beceremezsen 1den başlıyorsun :S
1 den bir daha başlasam hiç gelemem geri 7 ye![]()
off ya sıkıldım yahu yeter bukadar bugünlük.![]()
ben 7 yi geçtimde sanırım burda oyundan çıkarsan bir daha girdiğinde 1 den başlıyorsun
tıkandı benimki 8 de neyse 1 den başlamam yeniden artık burada pes ediyorum oyunun devamında hepinize başarılar
abi taktik su hata yaptigin zaman oyuna sag tikla play de basa donuyor... abi tam 20 ye gectim artik son bolum yani yanlislikla fazla mi tikladim biseyr oldu refresh oldu sonucta sonra sifremi falan girdim kural ihlali diye uyari verdi salak oyuno kadar sey bi yana 20 bolumu bastan geccem gene...
geçmek isteyenler için geliyor gyzem038kstdkslsa.php![]()
bende anlmdm valla
o esyalarin birbiriyle bi ortak noktasi var onu bulunbu arada eger link yenilenince kullanici adi gir diyorsa kapatin cunku o linkle girerseniz kural ihlali diyor...
sen buldunmu?
buldumyaine mail beklicez inş. uzun sürmez gyzemistik olduk artık
35inci soruyu nasıl geçecez
10110 falan olanı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam hallettim..
http://nickciske.com/tools/binary.php burdan buyur